‘De Bachelor’: Fabrizio zou Sanne hebben weggestuurd door geruchten rond alcoholgebruik

Het is ondertussen al even geleden dat De Bachelor op televisie was te zien. Maar toch blijven heel wat singles reageren op hun deelname. In een interview met Grazia vertelt deelnemer Sanne over hoe er veel geroddeld werd en over hoe dat de reden was dat Fabrizio haar naar huis stuurde.

In april zagen we op Play4 hoe Fabrizio Tzinaridis (29) op zoek ging naar de liefde van zijn leven. De laatste drie deelnemers waren Madieke, Margaux en Sanne, waarna die laatste net voor de finale afviel. En daar was volgens Sanne een duidelijke reden voor. Een van de andere singles, Vanessa, zou namelijk hebben geroddeld over Sannes alcoholisme.

Te veel alcohol

Sanne was een van de drie vrouwen in De Bachelor waarmee Fabrizio op dreamdate ging. Daar hadden de twee een zeer leuke tijd, maar toch greep de Nederlandse nipt naar de finale. Dat kwam toen voor haar als een shock over, zeker wanneer ze erachter kwam dat er over haar werd geroddeld.

De Nederlandse vertelde al eerder dat er heel wat spanning hing tussen de vrouwelijke deelneemsters. Maar het toppunt was volgens haar Vanessa die Fabrizio iets vertelde waardoor hij uiteindelijk besliste om niet met haar verder te gaan. “Vanessa heeft tijdens haar 1-op-1 date tegen Fabrizio gezegd dat ik alcoholist ben, wat allesbehalve waar is. Tuurlijk, we dronken met de meiden weleens een wijntje, maar thuis sport ik vijf dagen in de week en ben ik vooral druk met mijn gezin. Ze zei ook dat ik flessen had gestolen en onder mijn bed had verstopt.”

Dat had volgens haar een grote invloed op zijn uiteindelijke keuze. “Door die roddel is Fabrizio op mijn drinkgedrag gaan letten. En daar heeft hij dus zijn keuze op gebaseerd. Dat vond ik heel heftig”, klonk het nog. Ondertussen zouden Fabrizio en Sanne wel terug goed overeenkomen.

Meer
Lees meer...