‘De Bachelor’: Vanessa zorgt voor slappe lach in de groep met eerlijk en openhartig antwoord tijdens vragenronde

Nog vijf vrouwen blijven er over in De Bachelor. Alle vijf hopen om aan het einde van de idyllische reis in Griekenland met Fabrizio Tzinaridis naar huis te keren. Drie van hen wisten de begeerde vrijgezel al tot een kus te verleiden en dus is het tijd voor de andere twee om in actie te schieten. Vanessa doet dat in de volgende aflevering van De Bachelor alvast op een heel opvallende manier.

Na acht afleveringen heeft Fabrizio in De Bachelor op Play4 al met maar liefst vier vrouwen gekust, maar Phaedra (21) – ooit de eerste die een kus wist te versieren van de begeerde vrijgezel – besloot ondertussen al om zelf op te stappen. Later kuste Fabrizio ook nog met Sanne, Margaux en Madieke.

Zij zitten op dit moment alle drie nog in De Bachelor, samen met Esmée en Vanessa. Nu de rozen echter iedere roosceremonie schaarser en schaarser worden, lijkt die laatste geen tijd meer te willen verspillen. In een kort fragment horen en zien we hoe de 33-jarige Brugse make-upartieste met wat stoute humor Fabrizio voor zich probeert te winnen.

“Ik wil er altijd aankomen”

In het fragment van Play4 zien we hoe Fabrizio en de vijf vrouwen enkele vooraf opgestelde vragen moeten beantwoorden. Als de vraag “Wat is voor jou het favoriete lichaamsdeel van een man/vrouw?” uit de trommel komt, grijpt Vanessa haar kans.

“Ik heb graag het geslachtsdeel van een man, want als die naakt voor mij staat, is dat het eerste waar ik naar kijk. En als we samen in de zetel liggen, wil ik daar altijd aankomen”, flapt ze er spontaan uit. Die eerste openhartige zinnen en de rest van haar eerlijke antwoord zorgen alvast voor heel wat hilariteit bij het gezelschap, maar weet ze met haar speelse humor ook Fabrizio te raken?

Bekijk de teaser uit de volgende aflevering van De Bachelor:

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...