‘De Droomfabriek’ is bijna terug: Dit kunnen we alvast verwachten

Het is bijna zover. Vanaf zaterdag 3 februari is De Droomfabriek terug te zien op VRT 1. Daarin maken Gloria Monserez en Bart Peeters live de dromen van heel Vlaanderen waar. De voorbije weken zagen we al enkele teasers, maar vandaag maakt VRT 1 al iets meer bekend over wat we kunnen verwachten.

Na hun oproep in juli 2023 kreeg VRT meer dan 10.000 dromen binnen voor het nieuwe seizoen van De Droomfabriek. Niet alle wensen kunnen natuurlijk worden vervuld, maar vanaf volgende week zaterdag beginnen Gloria en Bart er wel écht aan.

De Droomfabriek

Vanaf volgende week gaan presentatoren Gloria Monserez en Bart Peeters de gekste dromen realiseren. De laatste weken bereidt VRT 1 de kijker alvast voor op wat gaat komen met enkele kleinere wensen in de vorm van teasers. Zo zagen we al hoe Lotte wereldberoemd werd met haar eigen billboard op Times Square én kreeg ook Geertrui de verrassing van haar leven toen ze de eerste teaser voor het programma mocht inspreken.

Ook tijdens het Gala van de Gouden K’s werden er enkele dromen waargemaakt. Heel wat kinderen wilden namelijk CAMILLE ontmoeten. Een wens die op een paar minuten voor veel kinderen werkelijkheid werd. Zij mochten de zangeres allemaal gaan knuffelen op het podium van het Sportpaleis.

Wat kunnen we nog verwachten?

Binnenkort worden de kleine en grote dromen dus samengebundeld in een grote liveshow. Acht afleveringen lang slepen Bart en Gloria helikopters, olifanten, weddingplanners en doedelzak ensembles aan – allemaal voor de goeie zaak.

Het resultaat daarvan zien we in ontmoetingen en reportages, waarbij soms ook een heel pakkend of opvallend verhaal hoort. Zo krijgt de kijker ook alvast Kathleen te zien die ervan droomt om de lucht in te gaan met een vlucht ganzen, hoe de 11-jarige Thibaut graag foorkramer wil worden én hoe Nicolas ervan droomt om voor een vol Sportpaleis te staan.

De Droomfabriek is vanaf 3 februari te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...