De Meilandjes komen vanavond met kerstspecial

Het is bijna terug tijd om te (gluh)weinen. Vanavond is er op Play4 namelijk een kerstspecial te zien van de familie Meiland. Daarin trekken Martien en Erika met Maxime en haar kroost naar het Franse Straatsburg, waar ze de kerstmarkt afschuimen. Ondertussen zou er ook aan een volledig nieuw seizoen van Chateau Meiland worden gewerkt.

De Meilandjes zijn vanavond (tijdelijk) terug in België. Om 22.15 uur zendt Play4 namelijk de kerstspecial uit. Die special staat los van de seizoenen van Chateau Meiland, waarvan zonder twijfel ook nog een seizoen zal komen volgend jaar. Om in de kerstsfeer te komen trekken de Meilandjes alvast terug naar Frankrijk.

Meilandjes

De Meilandjes zijn al meer dan drie jaar een vaste waarde op de Nederlandse en Belgische televisie. Alles begon in hun chateau in Frankrijk, maar die verkochten ze uiteindelijk om terug naar Nederland te kunnen verhuizen. Na een tijdje in de Nederlandse Achterhoek besloten ze dan nog eens te verhuizen. Nu woont het gezin terug aan de Nederlandse kust, waar het ook oorspronkelijk vandaan kwam.

Maar eens daar aangekomen, leek het vinden van het perfecte huis toch niet gemakkelijk. Het gezin verhuisde daar namelijk al twee keer en zal dat in het nieuwe seizoen ook nog een derde keer doen. De hoofdreden was het feit dat de villa’s niet ver genoeg weg waren van de mensen, waardoor er geregeld fans voor de deur stonden.

Kerstspecial

Maar voor de kerstspecial trekken de Meilandjes tijdelijk terug naar Frankrijk. Maar toch zal dat niet naar hun bekende chateau zijn. Ze trekken namelijk naar Straatsburg om daar de grote droom van Martien te verwezenlijken. De kerstmarkt in Straatsburg, de oudste van Frankrijk en een van de oudsten in Europa, kan zich opmaken voor een bezoek van de familie.

Daarna trekken ze nog naar Val Thorens om er nog een tijdje in de sneeuw door te brengen. En die sneeuw zorgt bij hun aankomst al voor enkele moeilijkheden. Of het gezin zich uiteindelijk met gemak tot op de top van de berg zal kunnen begeven, zien we vanavond op Play4.

Bekijk hier de teaser van de Meilandjes kerstspecial:

Kerst met de familie Meiland is vanavond om 22.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...