‘Chateau Meiland’ krijgt achtste seizoen; opnames gaan van start

Er komt nog lang geen einde aan de Meilandjes op televisie. Productiehuis Talpa heeft namelijk zojuist bekend dat Chateau Meiland, hun bekendste programma, een achtste seizoen krijgt. De opnames daarvan gaan deze week al van start.

Chateau Meiland ging in 2019 van start op de Nederlandse televisie. Het programma volgt vader Martien, moeder Erica, dochter Maxime en haar kinderen. Aanvankelijk was dat in Frankrijk waar de familie een kasteel wilde renoveren en uitbaten. Maar na enkele seizoenen keerden de Meilandjes terug naar Nederland, waar ze ondertussen al meermaals verhuisd zijn.

Chateau Meiland

Dat betekende echter niet het einde van Chateau Meiland, dat in Nederland op SBS6 verschijnt en in België met enige vertraging altijd te zien is op Play5. Daar begon enkele weken geleden nog maar het zevende seizoen van het populaire programma, opnieuw mét kleinkinderen Claire en Vivé in beeld.

Ondertussen doen de Meilandjes ook nog heel wat anders. Zo was er recent op VTM 2 nog De Meilandjes Zonder Centen te zien. In dat programma moest de familie zien rond te komen met een beperkt budget. Tussendoor zijn ze ook de podcast Wat Goéééd gestart, boordevol positief nieuws.

Seizoen 8

Maar nu zijn de opnames voor seizoen 8 van Chateau Meiland dus gestart. Wanneer dat nieuwe seizoen op televisie zal verschijnen, is wel nog niet geweten. Dat zei een woordvoerder van Talpa aan RTL Boulevard. Hoe lang het programma nog zal lopen, is voorlopig ook niet bekend. Volgens Martien Meiland hangt dat af van de kijkcijfers. Al voorspelt hij wel dat de realityreeks binnen vijf jaar niet meer zal bestaan. Dat zei hij recent nog aan Veronica Superguide.

Meer
Lees meer...