Meilandjes komen met eigen ‘Wat Goéééd’-podcast

Nood aan wat wekelijks goed nieuws? Dan is de nieuwe podcast van Martien Meiland en vrouw Erica misschien iets voor jou. De twee beginnen binnenkort namelijk een wekelijkse podcast waarin ze positief nieuws met de wereld delen. Dat meldt het duo op Instagram.

De Meilandjes zijn binnenkort terug! Maar niet op televisie, want Martien Meiland en Erica Renkema beginnen een podcast met de naam Wat Goéééd. Daarin willen ze positieve verhalen met hun luisteraars delen. Elke week zal het duo dus “positief roddelen”, leuke weetjes delen en elkaar opbouwende kritiek geven.

Wat Goéééd

Bij ons zijn de Meilandjes al een aantal jaar te volgen bij Chateau Meiland op Play5. Dat avontuur begon in hun chateau in Frankrijk, maar speelt zich ondertussen al terug af aan de Nederlandse kust. Een tijdje geleden maakte het Nederlandse SBS bekend dat er een zevende seizoen van de realityreeks zou komen, maar daar komt in de tussentijd dus ook nog een podcast bij.

Al sinds het prille begin van de Meilandjes staat Martien Meiland bekend om zijn legendarische uitspraken. Een daarvan is zonder twijfel “wijnen”, maar ook “wat goéééd” is ondertussen uitgegroeid tot een vaak gebruikte zin. En om die oneliner te vieren, wordt de podcast van Martien en Erica daar nu naar genoemd. Maar de naam verwijst ook naar de inhoud, want de nieuwe podcast zal enkel positief nieuws bevatten. Elke week is er ook een speciale gast.

Positiviteit

“Met zoveel ellende en negativiteit in de wereld vonden we het hoog tijd voor een podcast over alléén maar de goede en mooie dingen in het leven”, zegt Martien in een interview met RTL Boulevard. “Dat is voor ons ook niet altijd makkelijk hoor, want we houden soms wel van een potje klagen, maar we gaan het eens over een andere boeg gooien.”

“Het is echt enig om te maken en ontzettend leuk om elke week weer een andere gast in de uitzending te ontvangen”, vult Erica aan. “Elke aflevering is weer een feestje.”

Meer
Lees meer...