‘Chateau Meiland’ is deze week terug: Meilandjes gaan wéér verhuizen

Het is bijna terug tijd om te wijnen. Vanaf morgen, woensdag 21 september, is het nieuwe seizoen van Chateau Meiland te zien op Play5. Daarin zullen de Meilandjes, net zoals in eerdere seizoenen, opnieuw verhuizen. “Nu is het echt de laatste keer”, klinkt het wel bij Martien. Of dat echt het geval zal zijn, kunnen we dus vanaf morgen bekijken.

Chateau Meiland is terug in het land! Het zevende seizoen van de realityreeks is in Nederland al even te zien, maar vanaf 21 september is die ook terug bij ons te zien. In de nieuwe afleveringen zien we hoe Martien en Erika weer verhuizen, terwijl dochter Maxime zich bezighoudt met haar aankomende trouw én haar pasgeboren dochter Vivé.

Chateau Meiland

De Meilandjes zijn al meer dan drie jaar een vaste waarde op de Nederlandse en Belgische televisie. Alles begon in hun chateau in Frankrijk, maar die verkochten ze uiteindelijk om terug naar Nederland te kunnen verhuizen. Na een tijdje in de Nederlandse Achterhoek besloten ze dan nog eens te verhuizen. Nu woont het gezin terug aan de Nederlandse kust, waar het ook oorspronkelijk vandaan kwam.

Maar eens daar aangekomen, leek het vinden van het perfecte huis toch niet gemakkelijk. Het gezin verhuisde daar namelijk al twee keer en zal dat in het nieuwe seizoen ook nog een derde keer doen. De hoofdreden was het feit dat de villa’s niet ver genoeg weg waren van de mensen, waardoor er geregeld fans voor de deur stonden. Dat zal het gezin in het volgende huis niet meer hebben.

Nieuw seizoen

In het nieuwe seizoen zullen de kijkers dus terug meegenomen worden in het proces van verhuizen, renoveren, meubels uitkiezen, decoreren, enzovoort. En dat in maar liefst twee huizen, want dochter Maxime gaat samenwonen met verloofde Leroy. Zij zijn alvast apetrots op hun nieuwe plekje, al hebben ze met de trouw ook andere dingen aan het hoofd.

Naast bouwen en trouwen, komt er nog een belangrijk moment aan voor het gezin. Erica wordt namelijk lid van de gemeenteraad van Noordwijk. En ook dat heeft gevolgen.

Chateau Meiland, elke woensdag vanaf 20.30 uur op Play5 en GoPlay.

Meer
Lees meer...