De Meilandjes zijn terug! Nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’ vanaf eind deze maand te zien

Wat goeeeeed! In Nederland is het zevende seizoen van Chateau Meiland al even bezig, maar Belgische fans moeten ook niet meer lang wachten. Het nieuwe seizoen zal vanaf 21 september namelijk te zien zijn op Play5. Daarin krijgen de kijkers (alweer) een verhuis te zien, maar kijken ze ook mee tijdens de trouw van dochter Maxime.

De Meilandjes zijn bijna terug in het land! Vanaf woensdag 21 september is het gezin terug bij ons te zien in een nieuw seizoen van Chateau Meiland. De succesformule blijft hetzelfde: Martien, Erica en Maxime Meiland die zich al ‘wijnend’ door de dag bewegen. Maar ook dit seizoen staan er enkele nieuwe dingen te gebeuren.

Chateau Meiland

De Meilandjes zijn al drie jaar een vaste waarde op de Nederlandse en Belgische televisie. Alles begon in hun chateau in Frankrijk, maar die verkochten ze uiteindelijk om terug naar Nederland te kunnen verhuizen. Na een tijdje in de Nederlandse Achterhoek besloten ze dan nog eens te verhuizen. Nu woont het gezin terug aan de Nederlandse kust, waar het ook oorspronkelijk vandaan kwam.

In het vorige seizoen verhuisde de sympathieke familie dus naar een villa in Noordwijk, maar na een jaar komen er toch enkele minpunten aan het licht. Daarom beslissen ze om opnieuw te verhuizen naar een huis wat verderop. Hoewel de Meilandjes ervaren verhuizers zijn, verloopt ook deze verhuis niet zonder gekibbel, discussie en stress.  

Trouw

Naast de verhuis zijn het voor Maxime en Leroy ook spannende dagen. Zij zijn volop bezig met het plannen van hun trouw. En ook dat brengt natuurlijk de nodige stress en chaos mee. Maar toch is er ook een lichtpuntje voor dochter Maxime, want dochters Vivé en Claire mogen terug in beeld komen.

In het vorige seizoen waren de kinderen tijdelijk niet meer te zien door problemen met de arbeidsinspectie. Die problemen lijken nu opgelost, al zijn er wel nog een aantal regels aan verbonden. De twee mogen in beeld komen, zolang ze niet in het middelpunt van de belangstelling staan.

Bekijk hier een eerste preview van Chateau Meiland:

Chateau Meiland is vanaf 21 september elke woensdag te zien op Play5.

Meer
Lees meer...