‘Chateau Meiland’ zal (volgens de familie) binnen vijf jaar niet meer te zien zijn

Slecht nieuws voor de fans van Chateau Meiland, want het programma zal niet eeuwig blijven bestaan. De familie heeft nog geen exacte einddatum bekendgemaakt, maar toch lieten Martien en co. al weten dat ze binnen vijf jaar zeker niet meer te zien zullen zijn. Chateau Meiland begon in 2019 en telt ondertussen al zeven seizoenen.

Net zoals bij elk realityprogramma zal er ook ooit een einde moeten komen aan Chateau Meiland. Hoewel de serie nog steeds immens populair is, laat het gezin toch weten dat ze niet voor altijd zullen blijven doorgaan. In een interview met Grazia laat Martien alvast weten hoe dat komt.

Chateau Meiland

De Meilandjes zijn al drie jaar een vaste waarde op de Nederlandse en Belgische televisie. Alles begon in hun chateau in Frankrijk, maar die verkochten ze uiteindelijk om terug naar Nederland te kunnen verhuizen. Na een tijdje in de Nederlandse Achterhoek besloten ze dan nog eens te verhuizen. Nu woont het gezin terug aan de Nederlandse kust, waar het ook oorspronkelijk vandaan kwam.

Dat alles was te zien in hun realityserie Chateau Meiland die eind dit jaar een achtste seizoen krijgt. Daarin zullen we zien hoe dochter Maxime zich voorbereid op haar trouw, hoe Erica en Martien op zoek gaan naar een nieuw huis en krijgen we nog één keer het chateau in Frankrijk te zien tijdens de sleuteloverdracht.

Einde

Maar hoeveel seizoenen er daarna nog zullen volgen, is onzeker. “Zolang we meer dan een miljoen kijkers scoren, blijven we doorgaan”, vertelt Martien. Maar toch zegt hij er ook bij dat het programma binnen vijf jaar niet meer zal bestaan. “Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana (de andere dochter, red.) en Dirk dan ook een kind.”

We zullen dus nog van de Meilandjes moeten genieten nu het nog kan. Wanneer het nieuwe seizoen van Chateau Meiland precies te zien zal zijn op Play5, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...