‘De Mol’ aflevering 4 krijgt mysterieuze teaser: “Het verleden kan je niet veranderen, maar je kan het wel eens proberen”

Vanavond is het in De Mol al tijd voor de vierde aflevering. Dat betekent dat de reis op het einde van deze aflevering halfweg is. In de teaser voor de aflevering van vanavond komen we eindelijk te weten waarom de rug van presentator Gilles De Coster altijd in beeld was wanneer een afvaller wegreed.

We namen in het elfde seizoen van De Mol al afscheid van drie kandidaten. Voor Matteo, Samya en Conny eindigde het avontuur al veel te snel. Maar het lijkt erop dat de afvaller uit de vierde aflevering iets aan zijn of haar droeve lot zal kunnen veranderen.

Terugspoelen

Naar goede gewoonte krijgen we op zondag een teaser te zien voor de nieuwe aflevering van De Mol die ’s avonds te zien is. De afgelopen weken ging het daarbij om leuke fragmenten van wat we mogen verwachten tijdens de aflevering, maar deze week pakt Play4 het wat anders aan.

Zo krijgen we een wel heel mysterieuze teaser te zien voor de vierde aflevering. De teaser begint bij de eliminatie, waar een rood scherm verschijnt. “De reis is exact halfweg”, horen we de presentator zeggen. “Wie op een fout spoor zit, krijgt vroeg of laat een rood scherm. De toekomst kan je niet voorspellen.” Vervolgens rijdt de auto weg, maar dan wordt het beeld plots teruggespoeld. We zien Gilles opnieuw afscheid nemen van een kandidaat en terugkeren naar de plaats van de eliminatie. Op dat moment zegt hij: “Het verleden kan je niet veranderen”, om vervolgens – indrukwekkend achterstevoren – af te sluiten met: “Maar je kan het wel eens proberen.”

Het lijkt er dus op dat de vierde afvaller in De Mol de kans zal krijgen om het verleden te veranderen en dus toch terug te keren. Of krijgen we misschien een van de eerdere afvallers terug te zien? We zullen het vanavond weten in de vierde aflevering van De Mol.

Bekijk hier de mysterieuze teaser voor de vierde aflevering van De Mol:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...