‘De Mol’: deelnemers van voorbije jaren houden gigantische reünie

Dat De Mol je leven voor altijd verandert, zal niemand verbazen. Als kandidaat hou je aan het avontuur niet alleen onvergetelijke herinneringen aan over, maar ook heel wat vrienden. Deelnemers houden dan ook regelmatig contact na het programma. Ook afgelopen weekend was er zo’n De Mol-reünie, al was die wel iets groter dan gewoonlijk.

In 2016 keerde De Mol na dertien jaar afwezigheid terug op televisie. Het was meteen een schot in de roos en sindsdien keert het programma jaarlijks terug. Sinds de remake zijn er dus al zes nieuwe seizoenen geweest van De Mol.

Meer dan 30 aanwezigen

Alles samen kregen we de voorbije jaren dus meer dan 60 kandidaten die de revue zijn gepasseerd. Ongeveer de helft daarvan was afgelopen weekend aanwezig op wat de grootste De Mol-reünie ooit in ons land moet zijn geweest. Het was Katrien, kandidate in 2018 en evenementmanager, die de bijeenkomst had georganiseerd.

Heel wat aanwezigen deelden na afloop op Instagram foto’s van de reünie. Zo zien we onder andere bij Gilles Van Bouwel, mol in 2016, een foto van hemzelf met collega-mollen Eline (2017), Alina (2020), Lennart (2021) en Martijn (reserve in 2021). Op een andere foto staat hij met Cathy en Hanne, zijn medefinalisten uit 2016.

Bekijk alle foto’s van de grote reünie van De Mol

Meer
Lees meer...