‘De Mol’: Finale opnieuw te zien in Kinepolis en je kan nu al tickets kopen

Het twaalfde seizoen van De Mol gaat heel binnenkort van start. Hoewel we nog niet eens weten wie daaraan zal deelnemen, wordt er toch al vooruitgeblikt naar de finale. Die zal ook dit jaar te zien zijn op groot scherm in Kinepolis in Antwerpen. En wie daarbij wil zijn, kan nu al tickets kopen.

We weten nu al meer dan twee maanden dat het twaalfde seizoen van De Mol zich zal afspelen op het Italiaanse eiland Sicilië. Na een week vol cryptische hints en mysterieuze logo’s weten we ook wanneer dat nieuwe seizoen van start zal gaan: zondag 24 maart.

Kinepolis

Acht weken later is het dus tijd voor de finale en dat wordt opnieuw een heus event. Sinds enkele jaren wordt de finale van De Mol namelijk uitgezonden in Kinepolis in Antwerpen. Die cinema opende vorig jaar zelfs voor het eerst maar liefst alle 21 zalen voor dat evenement. Zelfs dat bleek niet genoeg, want het evenement raakte volledig uitverkocht. Wie er dit jaar zeker wil bijzijn, kan dus best nu al zijn tickets kopen. Dat doe je via kinepolis.be. Eén ticket kost 17,45 euro.

Tijdens de uitzending van die finale zullen niet alleen de finalisten en andere kandidaten van het komende seizoen aanwezigheid. Je kan er ook rekenen op de aanwezigheid van presentator Gilles De Coster, net al van heel wat deelnemers van de vorige seizoenen. Het onthaal en de rode loper starten daar al om 19 uur, waarna de uitzending volgt. Rond 22 uur is de voorstelling gedaan.

De Mol is vanaf zondag 24 maart wekelijks te bekijken op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...