‘De Mol’ maakt eindelijk startdatum bekend, maar komt ook met meer vragen

Het nieuwe seizoen van De Mol komt er nu echt aan. Play4 maakte namelijk zojuist bekend dat je vanaf zondag 24 maart opnieuw wekelijks kan speuren naar de mol. Dat deed de zender met een speciale trailer met in de hoofdrol presentator Gilles De Coster. En die trailer roept meteen nieuwe vragen op.

We weten nu al meer dan twee maanden dat het twaalfde seizoen van De Mol zich zal afspelen op het Italiaanse eiland Sicilië. Vorige week verschenen er dan heel wat nieuwe mysterieuze berichten over De Mol.

Startdatum

Zo waren er eerst de vreemde Stravaritten die door acht voormalige deelnemers van het programma gedeeld werden op Instagram. Er was ook een bizarre glitch in het scherm achter Gert Verhulst tijdens De Tafel van Gert. En tot slot verschenen er ook projecties van het logo van De Mol in Antwerpen, Gent en Leuven.

Aandachtige passanten merkten op dat die logo’s in die drie grote steden flikkerden. Als je die morsecode vertaalde, verkreeg je de startdatum van het nieuwe seizoen. Dat is namelijk 24 maart.

Cijfer 2

Maar er is nog meer. Die logo’s die vorige week overal verschenen, zien er namelijk niet exact uit zoals we gewoon zijn. Er zit daarentegen een “2” verstopt in het midden van de iconische duim.

In de trailer die Play4 deelde met Gilles De Coster wordt er ook een toespeling gemaakt op die 2. “Al jaren speelt de mol dubbelspel. Maar in Sicilië wordt het anders. Dubbel zo moeilijk. Want niet alleen de mol speelt dit keer dubbelspel”, klinkt het mysterieus.

De Mol is vanaf zondag 24 maart wekelijks te bekijken op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...