‘De Mol’ lost vanavond informatie in drie Vlaamse steden

Het aftellen naar het nieuwe seizoen van De Mol kan officieel beginnen, want nadat Gilles De Coster en enkele ex-kandidaten eerder deze week al de eerste hints dropten, volgt er vanavond opnieuw iets. Wat het wordt, is voorlopig nog niet duidelijk. Maar wie het als eerste wil weten, zakt best vanavond af naar Antwerpen, Gent of Leuven.

Vanavond komen we met zekerheid meer te weten over De Mol. Op de officiële Instagrampagina van het programma verscheen vandaag namelijk de aankondiging dat we op specifieke momenten vanavond iets te weten zullen komen.

Antwerpen, Gent en Leuven

Het gaat opnieuw om een mysterieuze post, waarbij we enkel plaatsnamen en specifieke tijdstippen krijgen. In Antwerpen gaat het om de Meirbrug om 18.52 uur. In Gent moet je om 19.24 uur aan de Korenmarkt zijn en in Leuven staat er om 20.48 uur iets te gebeuren op de Oude Markt. De caption bij de post toont enkel de emoji van een zaklamp en de hashtag #DeMol.

Aangezien we nu al enkele maanden weten dat het nieuwe seizoen van De Mol zich zal afspelen in Sicilië, zullen we vanavond hoogstwaarschijnlijk te weten komen wanneer het nieuwe seizoen zal starten. Fans die aan de slag gingen met de Strava-ritjes van de oud-kandidaten, die eerder deze week verschenen, vermoeden dat het zal gaan om zondag 17 maart 2024. Maar of dat echt zo is, zullen we dus waarschijnlijk vanavond te weten komen.

Bekijk hier de mysterieuze aankondiging van De Mol op Instagram:

Meer
Lees meer...