‘De Mol’: Mysterieuze Strava-ritjes oud-kandidaten vormen eerste hint naar nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van De Mol komt er binnenkort aan en het lijkt erop dat presentator Gilles De Coster samen met enkele oud-kandidaten de eerste hint op de wereld los heeft gelaten. De presentator deelde vandaag een foto op zijn Instagram Story, met daarop het nieuws dat hij ging fietsen met enkele vrienden. Die vrienden zijn oud-deelnemers, waaronder ook enkele mollen. Zij deelden op hun Instagram Story dan weer hun afgelegde routes op Strava. Vermoedelijk is hierin dus een hint naar (de start van) het nieuwe seizoen te vinden, maar wat die juist is, lijkt niemand voorlopig te weten.

We weten nu al meer dan twee maanden dat het twaalfde seizoen van De Mol zich zal afspelen op het Italiaanse eiland Sicilië en nu krijgen we voor de eerste keer een nieuwe tip. Al lijkt niemand die echt te snappen.

Strava-routes

Vanmorgen deelde De Mol-presentator Gilles De Coster een foto van een koersfiets op zijn Instagram Story. Daarbij schreef hij: “Fiets: check. Vrienden: dubbelcheck.” Vervolgens tagde hij acht deelnemers uit de afgelopen seizoenen van De Mol. Het ging daarbij om Gilles Van Bouwel (mol seizoen 4), Kaat Van Steen (vierde plaats seizoen 7), Lennart Driesen (mol seizoen 9), Annelotte De Brandt (winnaar seizoen 9), Philippe Minguet (eerste mol seizoen 10), Uma Vandemaele (tweede mol seizoen 10), Sven Pede (winnaar seizoen 10) en Ruben Van Gompel (derde plaats seizoen 11).

Deze oud-deelnemers van De Mol deelden elk hun fietstocht op Strava. Bij sommigen ging het om één route, bij anderen om twee en bij Sven uit het tiende seizoen zelfs om drie routes. Elke route is te vinden op een andere plaats in Vlaanderen en Wallonië. Maar wat deze betekenen is voorlopig nog niet duidelijk.

Bekijk hier de post van Gilles De Coster:

Gilles De Coster Instagram
Instagram gdcoster

Bekijk de Strava-routes hier:

Strava Uma
Instagram umavandemaele
Strava-Gilles
Instagram gillesvanbouwel
Strava Lennart
Instagram lennartpaco
Strava Annelotte
Instagram annelottedb
Strava Kaat
Instagram kaasjeeuu
Strava Philippe
Instagram phille_mon
Strava Ruben
Instagram rubenvangompel
Strava Sven
Instagram sven_pd
Meer
Lees meer...