‘De Mol’: Gilles De Coster deelt nieuwe video over 10de kandidaat en die verraadt meer dan je op het eerste zicht zou denken

Vorige week stelde Gilles De Coster de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Mol voor in Café De Mol. Maar daarbij bleef er nog één kandidaat geheim. In de nieuwe teaser voor de eerste aflevering kwamen we vervolgens te weten dat die tiende kandidaat een speciale opdracht kreeg voor de eerste opdracht. Maar zijn/haar/hun identiteit bleef nog geheim. In een nieuwe video komen we nu echter de naam te weten van de 10de kandidaat.

De Mol start dit jaar met een mysterie. We kennen namelijk maar negen van de tien kandidaten. Voorlopig is het nog niet duidelijk waarom de tiende kandidaat geheim moest blijven. Daarom lijst Gilles De Coster in een nieuw filmpje enkele theorieën op over de tiende kandidaat.

10de kandidaat

In het filmpje, dat gedeeld werd op Instagram, zien we Gilles De Coster aan een laptop zitten. Deze keer is hij niet aan een slakkentempo namen aan het intypen, maar leest hij enkele theorieën voor over de tiende kandidaat. Zo worden onder andere de piste van een BV, een identieke tweeling of een kandidaat die in de Verenigde Staten woont, aangehaald. Op het einde zegt Gilles De Coster: “Zondag is het zover, vrienden. Dan weten we zeker wie de tiende kandidaat is. Of misschien weet je nu al iets meer.”

En dat zette de trouwe fans van De Mol aan het werk. Het duurde dan ook niet lang tot er een bijzondere hint gevonden werd in het filmpje. Op de laptop van Gilles De Coster hangt namelijk een sticker met een nummer. Maar tijdens de video verandert de sticker telkens naar nieuwe nummers. Wanneer je alle nummers uiteindelijk achter elkaar zet, krijg je een telefoonnummer. En als je dat nummer belt, dan kom je alvast de voornaam van de tiende kandidaat te weten. Die luistert naar de naam Steve.

In 2018 nam er al eens iemand met de naam Steve deel aan De Mol. Het ging toen om een huisarts uit Boutersen. Of het om dezelfde Steve gaat, is voorlopig nog niet geweten.

Bekijk hier de nieuwe video van De Mol:

De Mol is vanaf zondag 19 maart 2023 elke week te zien om 19.55 op Play4 of online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...