‘De Mol’: Gilles is klaar om te beginnen, maar hij mist één ding … kandidaten

Het is eindelijk zover. Vanavond gaat het twaalfde seizoen van De Mol van start. Daarin zullen we opnieuw tien deelnemers aan het werk zien: negen kandidaten en één mol. We leerden iedereen vorige week al kennen in Café De Mol, maar van die deelnemers is in de teaser voor de eerste aflevering geen spoor te bekennen.

Goed nieuws voor wie het beu is om bij het koffieapparaat te praten over het weer, want vanaf morgen kan je weer al je theorieën uit de doeken doen over De Mol. Vanavond is de eerste aflevering te zien op Play4 en die dreigt wel heel saai te worden.

Geen kandidaten

In de teaser voor de eerste aflevering zien we hoe presentator Gilles De Coster aan tafel zit op een boot. Daarbij spreekt hij de kandidaten toe met de ondertussen gekende woorden: “Beste vrienden”. “We zijn bijna in Sicilië. Jullie kunnen daar straks voet aan wal zetten met al een pak geld in de groepspot. 10.000 euro.”

Dat klinkt heel mooi, maar er is wel een klein probleem. Zo gaat Gilles De Coster verder: “Dat is fantastisch nieuws, hè. Alleen spijtig dat ik hier helemaal alleen zit.” Vervolgens zoomt de camera uit en zien we hoe Gilles inderdaad alleen aan een tafel zit, die wel gedekt is voor de kandidaten. De kandidaten zullen dus waarschijnlijk moeten proberen om op de boot te geraken. Of hen dat lukt, zullen we vanavond te zien krijgen bij de start van het nieuwe seizoen van De Mol.

Bekijk hier de teaser voor de eerste aflevering van De Mol:

De Mol is vanaf vanavond elke zondag om 20.00 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...