‘De Mol’: Kandidaten leggen uit hoe ze gaan jagen op de mol

Het is bijna zover! Op zondag 24 maart gaat het nieuwe seizoen van De Mol, het twaalfde ondertussen, van start. In de eerste aflevering van Café De Mol leerden we vorige week al de nieuwe kandidaten kennen en in een nieuwe teaser doen zij nu hun strategie uit de doeken.

Echte fans hebben de dag natuurlijk al een tijdje aangestipt in hun agenda, want vanaf zondag kan de zoektocht weer echt beginnen. Dan verschijnt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Mol op Play4. De groep bestaat zoals gewoonlijk weer uit negen kandidaten en één mol. En in een nieuwe video vertellen de kandidaten (en de mol) welke strategie ze zullen gebruiken.

Jagen op de mol

Voor de negen kandidaten is de belangrijkste taak natuurlijk om de mol te vinden. Daarvoor heeft iedereen zo zijn eigen tactiek die ze in een nieuwe teaser uit de doeken doen. Zo vertelt Karolien dat ze niet echt een plan heeft, maar vooral haar intuïtie zal gebruiken om de mol te vinden. Lynn gaat dan weer haar nieuwsgierigheid uitspelen door veel vragen te stellen. Ook Bernard is van plan om de strategie van het vragenvuur te gebruiken.

Senne zal dan weer proberen om de mol te vinden door iedereen goed in de gaten te houden, maar een echte strategie heeft hij (nog) niet. “Ik denkt dat dat zichzelf gaat uitwijzen eenmaal het spel op gang komt.” Ook Philippe heeft nog geen uitgestippelde strategie bij het begin van het spel. “Ik ga het gewoon moeten zien van dag tot dag”. Michaël ziet het dan weer ambitieus en wil proberen om betrokken te zijn bij de momenten waar er keuzes gemaakt moeten worden en waar de mol dus zou kunnen saboteren door de groep een foute richting uit te sturen.

Charlotte laat weten dat ze heel impulsief is en dat ze vooral zal proberen om die impulsiviteit in te perken zodat ze de controle kan behouden. Ook Coco zal proberen om niet te snel conclusies te trekken. “Ik ga proberen om mijn verstand te volgen en echt objectief te blijven.” Gillian vreest dan weer voor tunnelvisie en zal proberen om in de eerste drie à vier afleveringen de test in te vullen op basis van statistiek. Stéphanie komt als laatste aan het woord. Zij is van plan om “goed op te letten” en te “kijken wat er rondom haar gebeurt”. Maar daarna zegt ze ook nog iets opvallends. “Misschien ben ik de mol wel. Dan moet ik niet jagen.”

Welke strategie de beste blijkt te zijn, zullen we vanaf zondag dus kunnen zien in het nieuwe seizoen van De Mol.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor het twaalfde seizoen van De Mol:

De Mol is vanaf 24 maart elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...