‘De Mol’: Zo beleven de kandidaten hun laatste avond voor de start

Het is bijna zover! Op zondag 24 maart gaat het nieuwe seizoen van De Mol, het twaalfde ondertussen, van start. In de eerste aflevering van Café De Mol leerden we vorige week al de nieuwe kandidaten kennen en in een nieuwe teaser zien we hen op de avond vóór het spel voor hen van start gaat.

Echte fans hebben de dag natuurlijk al een tijdje aangestipt in hun agenda, want vanaf zondag kan de zoektocht weer echt beginnen. Dan verschijnt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Mol op Play4. De groep bestaat zoals gewoonlijk weer uit negen kandidaten en één mol. Zij vlogen vorig jaar allemaal apart naar Sicilië en sliepen tijdens hun eerste nacht ook in aparte hotelkamers. In een nieuwe teaser krijgen we de kandidaten te zien op de avond voor het spel van start gaat.

Avond voor de start

In de teaser beantwoorden de kandidaten de vraag hoe ze zich voelen op de avond voor het avontuur begint. Lynn vertelt dat ze in het vliegtuig even vergat dat ze meedeed aan De Mol. “Ik dacht dat ik gewoon op reis ging, en om de zoveel tijd kreeg ik een tsunami aan enthousiasme in mijn hart dat ik dacht: ‘Oh my God, gaan we dat hier echt doen?'” Ook Charlotte voelt de spanning. “Maar ik ben ook trots op mezelf dat ik meedoe aan zo’n belangrijk en leuk avontuur.”

Gillian voelt de spanning. “Ik heb mijn hart nog nooit zo hard horen kloppen of voelen kloppen.” Zelfs Philippe, die zichzelf als een rustig persoon beschouwt, heeft toch wat last van spanning en is blij dat het spel de volgende dag van start kan gaan. Michaël lijkt dan weer een slapeloze nacht tegemoet te gaan. “Het is moeilijk om de slaap te vatten. Er gaan allemaal scenario’s door mijn hoofd.”

Coco is er dan weer helemaal klaar voor het avontuur. “Ik heb er vooral heel veel zin in en ga echt mijn best doen, ook al is mijn conditie niet à point.” Ook Bernard heeft er vooral zin in. Net als Senne die naar eigen zeggen staat de “springen van enthousiasme”. Stéphanie kijkt er dan weer vooral naar uit om de andere kandidaten te leren kennen. Karolien krijgt vooral advies van de productie om nog eens goed te slapen, zodat ze uitgerust aan het avontuur kan beginnen.

Bekijk hier de teaser voor het nieuwe seizoen van De Mol:

De Mol is vanaf 24 maart elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...