‘De Mol’: Kandidaten vertellen over hun tic nerveux in nieuwe teaser

Het is bijna zover! Op zondag 24 maart gaat het nieuwe seizoen van De Mol, het twaalfde ondertussen, van start. In de eerste aflevering van Café De Mol leerden we vorige week al de nieuwe kandidaten kennen en in een nieuwe teaser vertellen zij nu over hun tic nerveux.

Echte fans hebben de dag natuurlijk al een tijdje aangestipt in hun agenda, want vanaf zondag kan de zoektocht weer echt beginnen. Dan verschijnt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Mol op Play4. De groep bestaat zoals gewoonlijk weer uit negen kandidaten en één mol. We leerden die allemaal al kennen in de eerste aflevering van Café De Mol afgelopen zondag, maar nu leren we ze nog wat persoonlijker kennen.

Tic nerveux

In een nieuwe teaser krijgen de deelnemers allemaal dezelfde vraag: “Heb jij een tic nerveux?”. Bij velen is het antwoord op die vraag “ja”. We komen zo te weten dat Lynn en Gillian nagelbijters zijn, waarbij Lynn gelnagels heeft laten zetten om dit af te leren. Senne heeft dan weer een opvallend stopwoordje. “Mijn vriendin zegt dat ik heel vaak ‘blablabla‘ zeg als ik heel veel aan het uitleggen ben omdat ik dan zoveel aan het vertellen ben dat ik het er niet allemaal uit krijg. Dus ik denk dat mijn zinnen vaak eindigen op ‘blablabla‘.” Philippe vertelt dan weer dat hij geen tic nerveux heeft maar gewoon “optimistisch” is. Ook Charlotte denkt niet dat ze een tic nerveux heeft.

Coco heeft een zichtbare tic nerveux. “Ik was daarnet met Gilles De Coster aan het babbelen en ineens begon mijn bovenlip een beetje te bibberen.” Karolien komt dan weer wat vaker aan haar neus als ze nerveus wordt, terwijl Stéphanie begint te lachen. Michaël heeft misschien wel de meest opvallende tic nerveux. “Ik moet alles in evenwicht houden. Als ik ergens aankom, moet ik ook aan de andere kant komen.” Als voorbeeld komt hij aan zijn twee oren. Bernard laat dan weer weten dat hij meer wegkijkt als hij liegt. Iets wat we in de gaten kunnen houden tijdens het seizoen.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor De Mol:

De Mol is vanaf 24 maart elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...