‘De Mol’: Herbekijk hier het fragment met de stem van de mol

Gisteren kreeg Michaël en bij uitbreiding de rest van Vlaanderen een bijzondere aanwijzing naar de mol. Door 2.600 euro te bieden kreeg Michaël namelijk de échte stem van de mol te horen, maar die zat verstopt tussen de AI-gegenereerde stemmen van de rest van de kandidaten. Het gaat dus om een nuttig fragment, dat je hier nu (gratis) opnieuw kan bekijken en vooral beluisteren.

De mol beloofde het vorige week al en maakte die belofte deze week waar. We hebben zijn/haar stem te horen gekregen. Maar in het fragment zaten ook de stemmen van de andere kandidaten. Maar die waren niet echt. Ondertussen weten we dus ook al dat de stem van Stéphanie zeker gemaakt werd door artificiële intelligentie, maar welke stem is echt?

De stem van de mol

Bernard, Charlotte, Michaël of Senne, één van deze vier is de mol. En we kregen die persoon gisteren als enige te horen in het fragment waar Michaël 2.600 euro voor over had. Maar er zat natuurlijk wel een addertje onder het gras. We kregen niet enkel de stem van de mol te horen, maar ook de stemmen van de andere kandidaten. Die stemmen werden niet ingesproken door de kandidaten, maar werden gemaakt met behulp van artificiële intelligentie.

Michaël kon het fragment, voor de rest van de 3.000 euro die ze met de opdracht konden verdienen, nog een keertje beluisteren. Maar gelukkig kunnen wij het oneindig veel keer herbeluisteren. En goed nieuws: wij moeten geen 400 euro bekijken om het fragment nog een keertje te bekijken. Welke stem is volgens jullie de echte?

Herbekijk hier het fragment waarin we de stem van de mol te horen krijgen:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...