‘De Mol’: Dit zijn jullie hoofdverdachten

We zijn drie weken ver in het nieuwe seizoen van De Mol, dus begint iedereen wel een persoonlijke hoofdverdachte te hebben. In onze Facebookgroep over De Mol hebben wij de vraag gesteld wie de hoofdverdachte is. En daaruit blijkt dat er wel één duidelijke nummer één is.

Wie is de mol? Het is waarschijnlijk de op één na meest gestelde vraag in de Vlaamse huishoudens de afgelopen weken. (“Hebben we nog genoeg wc-papier?” staat op één.) En daar denkt iedereen duidelijk wat anders over. Maar dit zijn de hoofdverdachten.

De Mol hoofdverdachten week 3
newsmonkey

Jolien

De Mol Jolien
VIER

In onze molgroep op Facebook ‘DE MOL 2020: alle hints en tips!‘ hebben we gevraagd wie op dit moment de hoofdverdachte is van onze leden. 1506 mensen vulden de poll in en er was een duidelijke hoofdverdachte.

Jolien, die in de laatste aflevering opviel bij de opdracht in het bos, is op dit moment de hoofdverdachte in de groep. Zij kreeg 375 stemmen, goed voor 24,5 procent van het totale aantal stemmen.

Verdachte vrouwen

De Mol Laure
VIER

Maar ook voor de rest valt het op dat vooral de vrouwen in de gaten worden gehouden. Want op de tweede plaats staat Laure. Zij kreeg 331 stemmen ofwel 22 procent van de stemmen.

Op de derde plaats staat opnieuw een vrouw: Alina. De jongste deelneemster van het jaar kreeg wel wat minder stemmen dan Jolien en Laure. Met 224 stemmen kreeg ze in totaal 14,9 procent van de stemmen.

Dorien en Christian minst verdacht

Dorien De Mol
VIER

Onderaan de ranking zitten Christian (106 stemmen, 7 procent) en Dorien (82 stemmen, 5,44 procent). Na de eerste aflevering was Dorien nog de hoofdverdachte, maar op dit moment ziet bijna niemand nog een mol in de Kempische superfan van Sven Nys.

De Mol Christian
VIER

Ook Christian wordt door de meesten als een kandidaat gezien. De sfeermaker van de groep doet inderdaad altijd z’n best en lijkt ook echt voor het geld te gaan. Al kan dat natuurlijk maar een mollenstrategie zijn. Salim (199 stemmen, 13,2 procent) en “10.200 euro voor een vrijstelling” Bart (189 stemmen, 12,5 procent) zitten in de middenmoot.

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2020: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...