‘De Mol’: Dit is jullie hoofdverdachte net voor de finale

Vanavond is het zover. Dan gaan we weten wie er na het vertrek van Philippe werd gekozen als nieuwe mol. Sven, Uma of Yens, één van hen zal vanavond live in Paleis 12 z’n ware gelaat tonen. En dit is jullie hoofdverdachte.

De Mol is vanavond toe aan z’n grote finale. En die zal er anders uitzien dan we gewoon zijn. De finale vindt namelijk niet plaats op de Canarische Eilanden zoals de rest van het seizoen, maar wordt hier in Paleis 12 gespeeld. Voor de ogen van duizenden fans. Elke week stellen wij in onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘ de vraag “Wie is de mol?” en net voor de finale levert dat deze resultaten op.

Yens

De hoofdverdachte bij de leden van onze groep is, net zoals de afgelopen weken, Yens met 42,24 procent van de stemmen. Yens maakte zich in de vorige aflevering natuurlijk superverdacht door tot drie keer toe het foute antwoord te geven op een vraag bij het offer van de geitenmelk. Hij wilde zelfs nog meer geld verloren laten gaan door een witte pot mee te nemen in plaats van de bruine.

Maar Uma volgt niet ver na Yens. Zij haalt 40,44 procent van de stemmen en zit hem zo op de hielen. Ook Uma maakte zich in de halve finale verdacht. Zij ging vlotjes mee in de foute antwoorden van Yens en was de enige die zich in de opdracht met de blinddoek liet afschieten. Daarnaast is er ook een sterke verborgen hint die naar Uma wijst.

Minst verdacht: Sven

Een groter verschil is er tussen Yens en Uma en Sven. Die laatste haalt namelijk maar 17,32 procent van de stemmen en wordt dus als veel minder verdacht gezien dan de andere twee finalisten. Ook dat is natuurlijk niet zo vreemd, want Sven deed in de halve finale enorm z’n best in beide opdrachten.

Op het bed haalde hij zo 1.100 euro op door eerst alle zinnen te vinden en daarna samen met nog heel wat prijzen op het bed te blijven liggen. In de tweede opdracht drukte hij dan weer vlot twee knoppen in en toonde hij zich als een volleerde bijlslingeraar. Maar het zou natuurlijk niet de eerste keer zijn dat het grootste deel van Vlaanderen de foute persoon verdenkt tot in de finale.

Bekijk hier de grafiek:

De Mol verdenkingen finale
Play4

Bekijk hier voor elke kandidaat nog eens de beste bewijzen waarom ze de mol kunnen zijn:

De finale van De Mol is vanavond om 19.50 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De MolWord dan lid van de grootste De Mol-groep op Facebook!

Meer
Lees meer...