‘De Mol’ krijgt spannende laatste teaser voor eerste aflevering

Vanavond is het eindelijk zover! Dan kunnen we opnieuw op zoek naar de mol. Dit jaar gaat de eerste aflevering van De Mol gepaard met heel wat mysterie rond de tiende kandidaat. In de laatste teaser voor de eerste aflevering wordt dat mysterie nog wat groter.

Het elfde seizoen van De Mol gaat vanavond van start op Play4. Daarin zullen we kennismaken met een nieuwe groep kandidaten, waarvan presentator Gilles De Coster er vorige week al negen aan ons voorstelde. Van de tiende weten we voorlopig nog steeds niets meer dan zijn naam.

De Mol

In de eerste aflevering van Café De Mol stelde Gilles De Coster vorige week negen van de tien kandidaten van het nieuwe seizoen voor. De tiende werd – om onbekende redenen – nog een weekje geheimgehouden. Maar in de teaser die toen gelost werd, kregen we te zien dat de tiende kandidaat een speciale taak kreeg in de eerste opdracht. Hij kreeg die opdracht in een ruimte die geïnspireerd was op de Red Room uit de reeks Twin Peaks. En die ruimte krijgen we in de laatste teaser opnieuw te zien.

In de laatste teaser voor de eerste aflevering van De Mol krijgen we de laatste ronde van de selectiegesprekken te zien. Daarbij zien we de negen kandidaten die we al kennen. Plots gaat bij iedereen het licht uit en opent de deur achter hen. Achter die deur zien we de kamer die al te zien was in de vorige teaser en waar Gilles de tiende kandidaat een extra taak gaf. Mogelijk werd er op dat moment dus bepaald wie de tiende kandidaat werd en wie er meteen een nieuwe opdracht kreeg.

Steve

Via een extra teaser op Instagram konden we eerder deze week wel al achterhalen hoe de tiende kandidaat heet. Door een telefoonnummer te bellen, kon je te weten komen dat de tiende kandidaat luistert naar de naam Steve. Meer is er voorlopig nog niet geweten over hem.

Bekijk hier de laatste teaser voor de eerste aflevering van De Mol:

De Mol is vanaf vanavond elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...