‘De Slimste Mens ter Wereld’: Bart Peeters rookte ooit sigaret met David Bowie

Vanavond is het al tijd voor de derde aflevering van De Slimste Mens ter Wereld. Nadat we in de vorige aflevering afscheid moesten nemen van Joost Klein en zijn opvallende outfits, zullen Bart Peeters en Alex Agnew vandaag het gezelschap krijgen van Elisabeth Lucie Baeten. In de teaser spreken de deelnemers over bekende personen die ze al ontmoetten.

Bart Peeters is een man van de wereld. Zo interviewde hij ooit Michael Jackson én had hij een bijzondere ontmoeting met David Bowie. Al was hij die laatste bijna vergeten.

David Bowie

In de teaser voor de derde aflevering van De Slimste Mens ter Wereld gaat het over bekende gezichten die de deelnemers al ontmoet hebben. Alex Agnew moet Bart Peeters er daarbij aan herinneren dat hij ooit een sigaret rookte met David Bowie, waarna Bart het verhaal uit de doeken doet.

“Op wereldvlak is David Bowie misschien wel minder bekend dat Michael Jackson, maar daar ben ik zelf meer van onder de indruk. Dat was trouwens geen interview. Wij stonden gewoon te kijken naar Radiohead op Rock Werchter en hij kwam naast mij en zei: ‘Mijn vrouw en mijn manager denken dat ik echt gestopt ben met roken. Heb jij een sigaret voor mij?’.” En zo weten we dus dat David Bowie om sigaretten moest bedelen. Alex Agnew is dan weer vooral onder de indruk dat Bart Peeters bijna vergeten was dat hij David Bowie ontmoet had.

De rest van de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld is vanavond te zien op Play4 en via de website en app van GoPlay.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...