‘De Slimste Mens ter Wereld’: Gert Verheyen laat z’n zangtalent horen in teaser

Vanavond doet Gert Verheyen zijn intrede in De Slimste Mens ter Wereld. Nadat we gisteren uitgebreid konden genieten van het imitatietalent van Guga Baúl, krijgen we vanavond het geheime talent van ex-voetballer en commentator Gert Verheyen te horen.

Gisteren werd minister Petra De Sutter na een verrassend spannende finale naar huis gespeeld door Guga Baúl. Charlotte Adigéry voegde nog een overwinning toe aan haar indrukwekkende reeks. Guga en Charlotte krijgen vanavond het gezelschap van voormalig Rode Duivel, voetbalcommentator én – zo blijkt nu – verdienstelijk zanger: Gert Verheyen.

Zingende Gert Verheyen

In de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond is te zien hoe jurylid James Cooke vertelt dat Gert Verheyen eigenlijk een goede zanger is. “Weten jullie dat Gert fantastisch mooi kan zingen?, klinkt het. Waarna hij Veel te mooi van Erik & Sanne inzet. Hoewel het geen doe-opdracht is, geeft Gert Verheyen toch toe en zingt hij – toch ietwat gegêneerd verder.

En daarbij wordt duidelijk dat de voormalige voetballer wel degelijk een mooie zangstem heeft. Met Guga Baúl die gisteren een geweldige Elvis-impressie neerzette in de fotoronde en Charlotte Adigéry die uiteraard professioneel zangeres is, krijgen we vanavond dus drie zangtalenten te zien in De Slimste Mens ter Wereld. Maar wie zich een weg naar de volgende aflevering kan zingen, dat valt nog af te wachten.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...