‘De Slimste Mens ter Wereld’: Kaartjes van Erik worden steeds specifieker: “Er staat hier dat je je zorgen maakte over je sperma”

Het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld loopt op z’n einde. Vanavond zal de voorlaatste nieuwe kandidaat z’n intrede maken in de quiz. Het gaat daarbij om Dominique Van Malder, die zich – volgens de kaartjes van presentator Erik van Looy – vroeger zorgen maakte over de kleur van zijn sperma.

Met Guga Baúl en Jacotte Brokken zitten er momenteel twee ijzersterke deelnemers in De Slimste Mens ter Wereld. Zo speelde het duo nu al twee avonden op rij de nieuwkomer naar huis en daarbij ging het niet om de minste want minister Annelies Verlinden en regisseur Charlie Dewulf werd geen tweede aflevering gegund. Vanavond is het de beurt aan Dominique Van Malder om te proberen om het duo te breken, al moet hij daarvoor wel eerst een gênant verhaal uit de doeken doen.

Vreemde kleur sperma

Tijdens De Slimste Mens ter Wereld heeft presentator Erik Van Looy steevast een stapel kaartjes in z’n handen. Daarop staan uiteraard de vragen én antwoorden van de quiz, maar vaak ook opmerkelijke onthullingen over de kandidaten. Zo komt Erik vanavond met een wel heel persoonlijk weetje over nieuwkomer Dominique Van Malder.

“Dominique, er staat op mijn kaartje dat je je ooit zorgen maakte over de kleur van jouw sperma”, vertelt Erik in de teaser. Waarop Dominique – logischerwijs – in shock reageert: “Wat voor een research doen jullie? Wat is dat hier voor een quiz?”. Waarna Dominque meer uitleg geeft. “Ik was 18 of 19 en ik vond dat mijn goedje een aparte kleur had.” Welke kleur dat dan precies was, komen we niet te weten, maar wel dat het “niet de kleur was die je af en toe wel eens ziet in filmpjes”. “Maar ik wilde ook weten of ik überhaupt vruchtbaar was, en dat ben ik want mijn kroost zit hier. Maar het was wel een ervaring.” Jurylid Pedro Elias blijft zich toch vragen stellen bij de kleur. “Dat van Erik is rood en wit”, grapt hij wel, waarmee hij verwijst naar de favoriete voetbalploeg van de presentator.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...