‘De Slimste Mens ter Wereld’: Petra De Sutter over haar verleden als gynaecoloog: “Tattoos zijn problematisch”

Vanavond gaat de voorlaatste week met nieuwe kandidaten van start in De Slimste Mens ter Wereld. Daarbij is Petra De Sutter de eerste nieuwe deelnemer. Zij zal het opnemen tegen de ondertussen haast onverslaanbare tandem Jeroen Leenders en Charlotte Adigéry. In de teaser vertelt Petra De Sutter over haar verleden als gynaecoloog.

Nadat ook An Janssens in haar eerste aflevering van De Slimste Mens ter Wereld naar huis werd gespeeld door Jeroen Leenders en Charlotte Adigéry, is het vanavond de beurt aan vice-eersteminister en minister van Ambtenarenzaken en Overheidsbedrijven Petra De Sutter om haar kans te wagen. Voor ze in de politiek stapte, was Petra De Sutter aan de slag als gynaecoloog. Daarover vertelt ze een opmerkelijke anekdote.

“Tattoos zijn problematisch”

In de teaser voor de aflevering van vanavond vertelt Petra De Sutter dat tattoos problematisch zijn voor gynaecologen. “Ik herinner mij een keizersnede die ik moest doen bij iemand en die had een tattoo net waar ik moest snijden. Daar stond een duiveltje op en ik had net zijn hoofdje afgesneden. En bij het hechten is dat hoofdje wel zo’n drie millimeter naast het lichaam beland. Die mevrouw was echt kwaad op mij, want na de genezing van het litteken stond dat hoofdje niet meer op dat lichaam en die heeft mij dat lang kwalijk genomen.”

Petra richt zich wel nog tot de vrouw in kwestie. “Als ze vanavond kijkt: Ik heb daar echt veel spijt van.” Volgens Philippe Geubels is alles ondertussen echter opgelost. “Ze hebben er gewoon een sjaal bij getatoeëerd.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...