‘De Slimste Mens ter Wereld’: Vincent Voeten vertelt over zijn tijd bij de politie: “Met stagiaires loopt het niet altijd goed af”

Vanavond gaat de op twee na laatste week met nieuwe kandidaten van start in De Slimste Mens ter Wereld. De eerste nieuwkomer daarbij is comedian Vincent Voeten. Naast comedian is hij ook actief bij de politie en daar vertelt hij in de teaser een opvallende anekdote over.

Het mocht donderdag niet zijn. Regisseur Robin Pront sneuvelde in zijn zevende aflevering. Daardoor kon hij het record van Alex Agnew nét niet evenaren. Hem zien we dus wel zeker terug in de finaleweken. Jeroen Leenders gaat naar z’n derde aflevering en Laura De Geest zal voor de tweede keer te zien zijn in De Slimste Mens ter Wereld. Zij krijgen het gezelschap van Vincent Voeten, die een opmerkelijke anekdote zal vertellen.

Stagiairs bij de politie

In de teaser voor de aflevering van vanavond vertelt Vincent Voeten over zijn carrière bij de politie. Het gaat specifiek over stagiairs. Want daarmee loopt het al eens mis. Zo vertelt Vincent Voeten over een achtervolging die door een stagiair in het honderd liep. “Bij stagiaires merk je soms dat ze niet goed presteren onder stress.”

Hij gaat verder in detail. “Ik heb ooit een stagiair meegehad tijdens een achtervolging van een inbreker. Wij vertrekken en dat is een zwarte Volkswagen Golf dus ik laat dat weten aan de andere ploeg. De stagiair stond klaar met de spijkermat. Wij komen daar aan en hij ziet die Golf passeren en hij gooit die mat niet. Maar daarna kom ik daar aan met mijn combi en die kijkt mij aan en huppakee, hij gooit die mat.” Vervolgens probeerde de stagiair zich nog te verdedigen door te zeggen dat de combi ook een Volkswagen was.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...