‘De Verhulstjes’: Sexy engel Viktor maakt indruk op James Cooke

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes zit erop, maar gelukkig krijgen we van GoPlay nog enkele extra beelden te zien. Daarbij ligt de focus opnieuw op de sexy engel Viktor. Het bericht over zijn verkleedpartij lokte zelfs goede vriend James Cooke naar de videoclipopnames.

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes bracht ons naar Saint-Tropez, op een camping in de Ardéche, in België en daarna op cruise in Scandinavië. Die vertrok in Kiel, Duitsland en ging dan – langs onder andere Kopenhagen – tot Flåm in Noorwegen. 

Maar de laatste aflevering van dat seizoen was een kerstspecial die uitgezonden werd op 25 december en volledig in het teken stond van de eerste kerstsingle van de familie Verhulst. Die single is vorige maand gelanceerd onder de naam Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn?.

Gert als Jozef en Viktor als engel

Bij zo’n single hoort niet alleen zingen, iets wat vooral bij Ellen problemen opleverde, maar ook een videoclip. Daarin zien we Gert, Ellen, Viktor en Marie samen dansen. Ook die repetities leverden heel wat hilarische momenten op.

Maar het grappigste moment van de kerstspecial was misschien wel het moment waarop Gert, Ellen, Viktor en Marie hun outfits moesten aandoen voor de opnames van hun videoclip. Zo werd Gert omgetoverd tot een wel heel ruige Jozef, inclusief opplakbaard. Viktor mocht dan weer de engel spelen en ook daarvoor krijg hij een bijzondere outfit. Hij kreeg niet alleen een aureooltje boven zijn hoofd en een maagdelijk witte gilet, maar ook een wit rokje.

James Cooke

Dat laatste moet ook James Cooke te weten zijn gekomen, want hij komt de familie Verhulst verrassen met een bezoekje op de set van hun videoclip. “Ik kreeg een foto en ben met gierende banden vertrokken”, horen we hem zeggen.

Kijk hier naar een fragment over de videoclip uit De Verhulstjes:

Meer
Lees meer...