‘De Verhulstjes’: Zangkunsten Ellen werken op de lachspieren in kerstspecial

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes zit er bijna op, maar Gert, Ellen, Viktor en Marie gaan er niet uit zonder een kerstspecial. Die kan je maandagavond 25 december bekijken op Play4. En verwacht je daarbij aan veel hilarische momenten.

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes bracht ons naar Saint-Tropez, op een camping in de Ardéche, in België en daarna op cruise in Scandinavië. Die vertrok in Kiel, Duitsland en gaat door – langs onder andere Kopenhagen – tot Flåm in Noorwegen. 

Kerstsingle

Maar ondertussen zijn Gert, Ellen, Viktor en Marie alweer enige tijd terug in België. Hier brachten ze eind november hun eigen kerstsingle uit met de naam Wil Jij Mijn Kerstcadeautje Zijn?. Dat dat hilarische dansrepetities opleverde, konden we al zien in een eerdere preview van de kerstspecial van De Verhulstjes. Maar ook het zingen zorgde voor veel leuke momenten.

Vooral voor Ellen was het zingen een grote uitdaging. Zij had in haar leven namelijk nog nooit professioneel gezongen en dat zorgde dus voor heel wat moeilijkheden. In een nieuwe clip zien we hoe haar zangopnames voor veel hilariteit werken. Aanvankelijk proberen Gert, Viktor en Marie zich nog in te houden, maar al snel wordt dat moeilijker en moeilijker. Gelukkig kan Marie nog rekenen op goede aanwijzingen van de producers, waaronder Miguel Wiels.

Bekijk het fragment uit De Verhulstjes hier:

De laatste aflevering van De Verhulstjes is nu al te zien via GoPlay ofwel maandag 25 december om 21 uur op Play4.

Meer
Lees meer...