Derde film ‘365 Days’, ‘The Next 365 Days’, lost eerste 4 minuten

De filmreeks we all love to hate komt terug met een derde deel. Volgende maand al zal je kunnen kijken naar The Next 365 Days. De film verschijnt op vrijdag 19 augustus op Netflix, maar als voorsmaakje kan je nu al kijken naar de eerste vier minuten van de film op YouTube. En geen zorgen, er lijkt geen plotse stijlbreuk te zijn.

Liefhebbers van voorspelbare verhaallijnen, gratuite seksscènes en zoveel plotholes dat een zeef er jaloers van zou worden, spits jullie oren! Amper vier maanden nadat het tweede deel van 365 Days verscheen, mogen we ons al klaarmaken voor het derde deel. De derde film uit de reeks zal The Next 365 Days heten en je kan nu al naar de eerste vier minuten van de film kijken op YouTube.

The Next 365 Days

De tweede film uit de reeks, 365 Days: This Day, eindigde met een dramatische cliffhanger. Zowel Laura (Anna-Maria Sieklucka) als de plots opgedoken tweelingbroer van Massimo (Michele Morrone) werden in een vuurgevecht neergeschoten, waarna we dus niet wisten wie dit overleefd had. In de eerste vier minuten van The Next 365 Days krijgen we twee verschillende scènes te zien. Zo krijgen we Massimo te zien bij een graf op een kerkhof. In de andere scène zien we hoe Olga (Magdalena Lamparska), de beste vriendin van Laura, zich voorbereid op haar trouw. En in de achtergrond klinkt een emotioneel nummer dat het ergste doet vermoeden.

Aanvankelijk lijkt alles er dus op dat Laura wel degelijk overleden is op het einde van de tweede film. Maar op het einde komen we te weten dat Massimo niet bij het graf van Laura staat maar wel bij dat van zijn tweelingbroer. We moeten onze hoop op een overdosis seksscènes tussen Massimo en Laura voorlopig dus nog niet opbergen. Maar we zijn natuurlijk het meest benieuwd naar hoe de makers de verhaallijn van “Massimo bedroog Laura toch niet want het was zijn geheime tweelingbroer” nog zullen kunnen overtreffen in deze film.

De eerste twee films haalden de ronde score van 0 procent op Rotten Tomatoes. Of de filmreeks daar drie op een rij van kan maken, zullen we na 19 augustus weten.

Bekijk hier de eerste vier minuten van The Next 365 Days:

The Next 365 Days is vanaf vrijdag 19 augustus te zien op Netflix. Tot dan op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...