Derde ‘365 Days’-film komt al in augustus naar Netflix

De derde 365 Days-film komt veel sneller uit dan verwacht. The Next 365 Days zal al vanaf 19 augustus op Netflix staan, dat is slechts vier maanden na de release van de tweede film, 365 Days: The Next Day. De derde film zal meteen verdergaan op waar de tweede is gestopt. Fans krijgen dus heel binnenkort een antwoord op al hun vragen.

In 2020 maakte de wereld kennis met de Poolse erotische thriller 365 Days. De film groeide uit tot een enorm succes op Netflix en al snel volgde de bevestiging dat er nog twee vervolgfilms zouden komen. Die eerste vervolgfilm kwam er in april van dit jaar en nu maakte Netflix bekend dat de derde al in augustus zal volgen.

Succes

De Poolse franchise 365 Days, dat origineel 365 Dni heet, is een enorm succes. De eerste film kwam uit in het midden van de coronaperiode en begin dit jaar volgde de tweede. 365 Days wordt een beetje vergeleken met Fifty Shades of Grey, aangezien er een grote portie seks aan te pas komt. Dat kan ook meteen de reden voor het succes zijn, want van recensenten krijgen de films geen hoogstaande scores.

Het succes bij het publiek zorgde er wel voor dat er na de release van de eerste film meteen twee nieuwe werden aangekondigd. Daarvan kwam de eerste, 365 Days: The Next Day, in april uit. En in tegenstelling tot andere franchises koos Netflix ervoor om de derde film slechts vier maanden later uit te brengen. Vanaf 19 augustus is The Next 365 Days namelijk al te zien op de streamingdienst.

365 Days

De derde film zal verdergaan waar de tweede is gestopt, namelijk bij een grote cliffhanger. In de eerste 365 Days werd hoofdpersonage Laura ontvoerd door de maffiabaas Massimo. Daarna gaf hij haar één jaar om verliefd op hem te worden. Hoewel Laura haar best doet om er tegen in te gaan, beginnen de twee uiteindelijk een relatie. In de tweede film trouwt het duo, maar daarna kondigt de nodige drama zich aan.

Aan het einde van 365 Days: The Next Day komt het tot een schietpartij, waar Laura neergeschoten wordt. Met die cliffhanger moesten de fans overleven tot de volgende film, maar die komt er nu dus sneller dan verwacht. Vanaf 19 augustus kan iedereen genieten van The Next 365 Days op Netflix. Een trailer is er nog niet.

Meer
Lees meer...