Vervolg ‘365 Days’ krijgt officiële trailer!

In 2020 maakte de wereld kennis met de Poolse erotische thriller 365 Days (origineel 365 Dni). De film groeide uit tot een enorm succes op Netflix en al snel volgde de bevestiging dat er nog twee vervolgfilms zouden komen. De eerste daarvan, 365 Days: This Day, heeft nu een officiële trailer gekregen.

365 Days, ofwel de Poolse stockholmsyndroomversie van Fifty Shades of Grey, komt terug. Op woensdag 27 april verschijnt het vervolg op de film, 365 Days: This Day. Daarin zullen we dus te zien krijgen wat er gebeurde nadat Laura in de tunnel reed.

365 Days: This Day

Laten we beginnen met een kleine recap van het verhaal uit de eerste film. Daarin zagen we hoe maffiabaas Massimo Torricelli (Michele Morrone) tijdens een reis z’n zinnen zet op Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka). Hij vindt er vervolgens niets beters op dan haar te ontvoeren. Daarbij geeft hij haar 365 dagen de tijd om verliefd op hem te worden. En hoewel ze eerst niet van hem moet weten, begint ze later toch gevoelens te krijgen voor de knappe maffiabaas en dat vertaalt zich in een flinke portie seks.

Op het einde van de eerste film is te zien hoe Laura, inclusief gruwelijke blonde pruik én baby in de buik, achtervolgd wordt. Terwijl ze door een tunnel rijdt, wordt de verbinding met Massimo verbroken waarbij hij het ergste vreest. We krijgen nadien nog een beeld te zien van een politiewagen aan de ingang van de tunnel.

Met die cliffhanger eindigde de eerste film. De trailer van de tweede film toont alvast dat Laura nog steeds in leven is. Zo krijgen we zelfs te zien dat Laura (nog steeds met de befaamde pruik) en Massimo in het huwelijksbootje stappen. Maar – weten natuurlijk ook waar het succes van de film ligt – we mogen ook opnieuw meekijken in de slaapkamer van het koppel. En deze keer is het Laura die (in sommige gevallen zelfs letterlijk) de touwtjes in handen neemt. Maar er komt ook een nieuwe man in haar leven.

Bekijk hier de officiële trailer van het vervolg op 365 Days:

365 Days: This Day verschijnt op woensdag 27 april op Netflix. Tot dan nog een nieuwe reeks nodig om de tijd te doden? Neem dan een kijkje in onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...