Deze fans dragen hun idool op hun lichaam

Toen wij vroeger fan van iemand waren, verzamelden we alle krantenknipsels, posters en gadgets van die celeb. Als we nu een idool hebben, kopen we hun cd’s of verzamelen we de films waarin ze meespelen. Maar voor sommigen is dat niet genoeg: zij willen hun idool vereeuwigen op hun lichaam. Kijk mee naar de meest opvallende ‘fantatoeages’.

Een Britse fan van Miley Cyrus heeft niet één, maar 22 tatoeages van de zangeres op zijn lichaam. Enkele daarvan zijn portretten, maar er staan ook lyrics en quotes van Miley op zijn bovenlichaam en benen.

En hij is niet de enige. Een Amerikaan liet zelfs een naakte Miley Cyrus op haar Wrecking Ball vereeuwigen op zijn lichaam.

Instagram

Maar mannen kunnen ook fan zijn van Justin Bieber. Deze superfan kreeg alleszins de goedkeuring van zijn idool.

Van een superster als Britney Spears zijn er natuurlijk heel wat tattoo’s gezet, maar een van de opvallendste is toch wel deze kale Britney… Waarom zou je dat willen?

Dan zouden we toch veeleer kiezen voor een Ryan Gosling op ons been. Bij de (onbekende) popzanger Ryan Cabrera is die het gevolg van een spelletje ‘tattoo roulette’ met zijn vrienden.

Hoewel Kim Kardashian niet van tattoo’s houdt, kon deze fan het toch niet laten om er eentje van haar op zijn buik te zetten. Met een opvallend resultaat…

Instagram

Zayn Malik van One Direction heeft zelf een pak tatoeages op zijn lichaam. Dat inspireerde een (mannelijke) fan om er ook eentje te zetten. Tja.

Van een legende als Michael Jackson bestaan er uiteraard ook een pak tatoeages. De ene geslaagd…

… de andere absoluut niet.

Wel geslaagd is deze tattoo van Jack Black. Met een van zijn vele bekende gezichtsuitdrukkingen natuurlijk.

En wat denk je van deze versie van Johnny Depp?

Het hoeft natuurlijk niet altijd een zanger of acteur te zijn. Kijk maar naar wat deze fan van Michael Jordan met zijn rug deed. 

En naar deze versie van Barack Obama.

Maar de meest originele is toch deze centaur-versie van Patrick Swayze. Met een soort Chippendale kostuum en een regenboog op de achtergrond. Hoe bedenken ze het?

Meer
Lees meer...