Sterrenchefs en een unieke locatie, dat is het concept van Dinner in the Sky 2.0: “Mensen zijn steeds meer op zoek naar een unieke beleving”

Dinner in the Sky 2.0 komt in juni naar Waterloo. Daar zullen mensen gedurende de maand juni kunnen eten op een hoogte van 50 meter. Business AM sprak met Stefan Kerkhofs, zaakvoerder bij Dinner in the Sky.


Beluister hier het interview met Stefan Kerkhofs:


De essentie: mensen zullen in juni op 50 meter hoogte kunnen eten met uitzicht op de Leeuw van Waterloo, stelt Kerkhofs.

  • “Mensen zijn steeds meer op zoek naar een unieke beleving. De bedoeling van ons concept is dat de gasten op een toffe manier worden ontvangen. Dit trachten we te doen door mensen op 50 meter hoogte te laten eten. En niet zomaar eten, want de sterrenchefs zullen elkaar afwisselen. Ook zullen de gasten een uniek concert krijgen op die hoogte waarbij de artiesten aan de buitenkant van de tafel zullen hangen. Alle ingrediënten dus voor een fantastische zomeravond.”
  • Op welk doelpubliek mikken jullie? “Dat is een beetje divers eigenlijk. We zien dat veel bedrijven op zoek zijn naar een unieke manier om met klanten contact te leggen. Bij ons beleef je samen een spannend moment, en die samenhorigheid vertaalt zich dan naar een blijvende relatie. Maar daarnaast zien we eigenlijk ook gewoon mensen die iets te vieren hebben of die samen een uniek moment willen beleven”, stelt Kerkhofs.
  • Jullie doen dit enkel in de maand juni, maar ons lijkt het interessant om dit voor een langere periode te doen. “Dat zou inderdaad wel kunnen, maar het is heel druk. We zijn op dit moment actief in 71 landen. Daarnaast zijn er ook nog andere bedrijven waarbij we betrokken zijn. En een evenement van 25 dagen met 25 sterrenchefs mag ook niet onderschat worden. Ten slotte willen we ook exclusief blijven.”
  • Hoe ziet de toekomst eruit? “Dinner in the Sky 3.0 is onderweg. In maart 2024 komen we namelijk met een nieuwe tafel, maar details kan ik nog niet geven”, sluit Kerkhofs af.
Meer
Lees meer...