Disney+ beloont Europese pre-orders met korting!

Disney+ is binnenkort beschikbaar in een groot deel van Europa. En om zoveel mogelijk abonnees te kunnen ronselen, beloont Disney alle pre-orders met een korting van zo’n tien euro. Fingers crossed dat die korting ook bij de tweede releasegolf toegepast zal worden. Want in België kunnen we pas volgende zomer genieten van de content op de streamingdienst van Disney!

Disney+, het streamingplatform van Disney, staat aan de vooravond van z’n release in het grootste deel van Europa. Vanaf 24 maart kan iedereen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland genieten van de klassiekers én nieuwe content van Disney.

Hoera, korting!

Het is logisch dat Disney graag zo veel mogelijk abonnementen voor z’n streamingdienst wil verkopen. Het bedrijf komt dan ook met een mooie deal. Iedereen die voor 23 maart z’n abonnement bestelt, krijgt een korting van 10 euro!

Dat wil zeggen dat het je “maar” een kleine 50 pond per jaar zal kosten om alle Disneyklassiekers en nieuwe series te bekijken. Omgerekend komt dat op zo’n vijf euro per maand. Zonder korting betaal je maandelijks iets meer. Een gewoon abonnement kost je een kleine 7 euro per maand.

Aftellen tot de zomer

Oplettende lezers hebben uiteraard opgemerkt dat België niet in het lijstje met landen staat, waar Disney+ binnenkort beschikbaar zal zijn. Wij moeten nog even op onze tanden bijten, want “de Netflix van Disneyklassiekers” komt pas komende zomer naar ons land.

De korting die Disney aanbiedt, zal tegen dan dus niet meer geldig zijn. Maar de kans bestaat wel dat het bedrijf bij een tweede releasegolf ook met een beloning voor pre-orders zal komen. Toen het platform in de Verenigde Staten gereleased werd, kregen abonnees namelijk ook kortingen.

En dat heeft gewerkt, want na amper twee dagen had Disney+ de kaap van tien miljoen abonnees al overschreden. Het platform is sinds midden oktober beschikbaar in Nederland, de Verenigde Staten en Canada. Fingers crossed, dus, dat wij binnenkort ook korting krijgen en aftellen maar tot de zomer!

Meer
Lees meer...