Eerste Disney project voor Meghan Markle

Meghan Markle, de Hertogin van Sussex zal voor het eerste terug te horen zijn op televisie. Je zal haar stem horen als voice-over in de nieuwe Disneynature documentaire ‘Elephants‘. Dat heeft streamingdienst Disney+ donderdag bevestigd.

Elephants Without Borders

In ruil voor de documentaire zouden Disneynature en Disney Conservatory Fund een bedrag aan ‘Elephants Without Borders‘, een organisatie die zich inzet voor de olifanten in Botswana.

Het nieuws dat Meghan Markle zou samenwerken aan een toen nog onbekend project met Disney, kwam er kort na de Megxit. Het zou dan ook het eerste project zijn voor Meghan sinds zij en haar man een stapje terug hebben genomen uit het Britse koningshuis. Of dit een eenmalig project is of niet, blijft voorlopig nog onduidelijk.

Disneynature

Fan Forum

De documentaire over olifanten zal op 3 april in première gaan op Disney+. Net zoals de eerder al bekend gemaakte Dolphin Reef, met de stem van Natalie Portman. Maar ook Penguins zal voor het eerst op de streamingdienst beschikbaar zijn op 3 april dit jaar.

Meer
Lees meer...