Dit zag je niet op tv bij ‘De Mol’: een slapende mol, Lewis Capaldi en veel bergen

In de voorbije aflevering van De Mol zagen we hoe Uma werd ontmaskerd en hoe Sven het spel won. Yens bleef met lege handen achter, maar dat bleek uiteindelijk niet heel verrassend. Het eerste deel van de grote finale speelde zich nog af op La Gomera, waar de drie nog heel wat tijd in de auto doorbrachten.

Hoewel de kijkers al een tijdje wisten dat de finale zich gedeeltelijk in België zou afspelen, wisten de drie overgebleven kandidaten dat nog niet. In de finale van De Mol dachten zowel Uma, Sven als Yens dat ze op La Gomera de eindmeet zouden zien. Omdat de aflevering op het eiland ook korter was, zijn er ook minder beelden van achter de schermen. Maar toch willen we jullie de laatste ‘Dit zag je niet op tv’-video niet ontnemen.

Slapende mol

In die laatste video zien we hoe de overgebleven drie kandidaten zich proberen ontspannen aan het zwembad. Dat lukt tijdelijk, tot Yens begint over de prijzenpot. Hij verwacht namelijk dat er in de laatste opdracht nog 20.000 euro valt te verdienen. Dat hoopt hij ook allemaal nog op te strijken. Het antwoord van Sven is daarop nogal cynisch, want hij heeft het over alle andere gefaalde opdrachten.

Uiteindelijk zijn de drie in de auto onderweg naar de laatste twee opdrachten. Nochtans, dat dachten twee van de drie tot dan. Want later bleek dat er nog maar één opdracht was op La Gomera. De rest zou op Belgische bodem worden uitgevochten. In de auto waren de drie kandidaten zichtbaar vermoeid.

Zowel Yens als Uma probeerden hun slaap in te halen, wat voor Uma als mol waarschijnlijk ook echt nodig was. Zij werd dan ook nog een beetje extra geplaagd door haar twee medekandidaten. Sven amuseerde zich achter het stuur met zijn persoonlijke Lewis Capaldi-karaoke. Hij zong uit volle borst, en emotioneel, Someone You Loved mee.

Bekijk de video hier:

Bekijk de laatste aflevering van De Mol deze zondag om 19.55 uur op Play4.

Meer
Lees meer...