Dit zag je niet op tv bij ‘De Mol’: een stevig verjaardagsfeestje en een verborgen talent van Bert

Voor een aflevering van De Mol op zondagavond op televisie komt, hebben de creatieve breinen bij Woestijnvis zorgvuldig de beste, spannendste en mooiste momenten geselecteerd uit uren en uren beeldmateriaal dat ze tijdens de opnames gedraaid hebben. Ook tussen de fragmenten die de uitzendingen juist niet haalden, blijken ieder jaar nog steeds pareltjes te zitten. GoPlay deelt daarom regelmatig extra beelden via YouTube. Zo zien we in een eerste compilatie onder andere de kandidaten thuis afscheid nemen en ter plaatse meteen een feestje bouwen.

De Mol is nog maar drie afleveringen ver, maar was tot nu toe een opeenstapeling van onverwachte momenten. Zo was er eerst de onverwachtse terugkeer van publiekslieveling Jens (met een vrijstelling in zijn koffer), enkele dagen later de pijnlijke dubbele eliminatie en afgelopen zondag de opgave van de geblesseerde Nele.

Meer dan genoeg verhaallijnen om normaal gezien een heel seizoen te vullen dus. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de makers van het programma streng moeten selecteren op welke beelden al dan niet de uitzending halen. En daarbij sneuvelen jammer genoeg altijd fragmenten die je als kijker eigenlijk ook écht wil zien. Daarom deelt Telenet via GoPlay op YouTube om de zoveel afleveringen een korte compilatie met beelden die niet op tv te zien waren, maar waar echte fans zeker van zullen smullen.

Afscheid nemen en meteen feesten

De eerste compilatievideo van De Mol 2022 begint met de kandidaten die zich klaarmaken om te vertrekken naar een voor hen nog onbekende bestemming. Dat zorgt bij sommigen voor kledingstress, terwijl anderen dan weer vooral bezig zijn met afscheid te nemen van hun geliefden.

Aangekomen in Lanzarote breekt op de eerste avond al meteen een wild feestje uit. Toon, de benjamin van de groep, is namelijk 19 jaar geworden. Yens ontpopt zich daarbij al snel als ceremoniemeester en neemt zich voor om te zorgen dat Toon niet voor 8 uur ’s morgens in zijn bed ligt. Of het feestje echt zo lang is doorgegaan, krijgen we wel niet te zien.

Espresso van Bert en sfeer op het strand

Dat Bert een man is van 1.001 stielen konden we op tv al meermaals zien. De 45-jarige Kempenaar studeerde filosofie, is als didgeridoospeler te horen op een plaat van een Nepalese band, draaide ooit een dj-set op Pukkelpop en stond zelfs nog als model op de catwalk in Parijs. Nu leren we hem ook kennen als een expert in het maken van authentieke espresso. De video eindigt uiteindelijk met enkele idyllische beelden op het strand van Lanzarote na de (mislukte) piratenopdracht.

Bekijk hier de extra beelden uit De Mol:

De Mol is elke zondag om 19.50 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De Mol
Word dan lid van de grootste groep met mollenjagers op Facebook!

Meer
Lees meer...