Dit zijn de rijkste koppels ter wereld met een verrassende nummer één

Een tijdje geleden raakte bekend dat Jay-Z de rijkste hiphopartiest is ter wereld. Maar eigenlijk zou hij niet veel betekenen zonder zijn Queen B. Samen zijn zij één van de rijkste koppels ter wereld, maar ook andere duo’s staan in de ranglijst. Benieuwd welk koppel op nummer één staat? 

Volgens een ranglijst van Forbes lopen er enkele bekende en erg rijke koppels rond op de wereld. Beyoncé en Jay-Z staan in die lijst, maar ze zijn zeker niet de rijkste. Hieronder vind je de zeven rijkste koppels ter wereld.

7. Tom Brady en Gisele Bündchen

epa

De sportman en topmodel hebben een gezamenlijk vermogen van 455 miljoen euro.

6. Jared Kushner en Ivanka Trump

epa

De dochter van de Amerikaanse president Donald Trump is getrouwd met Jared Kushner. Jared is senior adviseur van papa Donald en is ook nog eens eigenaar van een vastgoedimperium. Je verwacht niet anders dan dat de twee samen veel geld hebben.

Het koppel zou een vermogen hebben tussen 168 miljoen euro en 620 miljoen euro.

5. Jay-Z en Beyoncé

epa

Het koppel heeft een vermogen van 943 miljoen euro.

4. Evan Spiegel en Miranda Kerr

Evan is één van de oprichters van Snapchat en ook één van de rijkste millennial-mijardairs. Samen met zijn vrouw, die topmodel is, hebben de twee een vermogen van 2,8 miljard euro.

3. Mark Zuckerberg en Priscilla Chan

epa

Het brein achter Facebook en zijn vrouw hebben samen een vermogen van 60,3 miljard euro.

2. Bill en Melinda Gates

epa

De medeoprichter van de firma Microsoft en zijn vrouw kunnen trots zeggen dat ze een vermogen hebben van 72,8 miljard euro.

Bill Gates en zijn partner staan dus niet op nummer één …

1. Jeff en Mackenzie Bezos

epa

Jeff is een ondernemer, investeerder en ook de rijkste man ter wereld. Hij is getrouwd met schrijfster Mackenzie. Samen hebben zij een vermogen van 75,4 miljard euro.

Meer
Lees meer...