Documentaire ‘House of Kardashian’ zal “wat we denken te weten over de familie in vraag stellen”

Sky Documentaries heeft een documentaire aangekondigd over de Kardashians/Jenners. De docureeks House of Kardashian zal bestaan uit drie afleveringen en zal “in vraag stellen wat we denken te weten over de Kardashians”. Daarbij zal gekeken worden naar hun opkomst, hun invloed en de keerzijde van de bekendste vrouwen ter wereld te zijn.

Dit najaar zal Sky Documentaries uitpakken met een opvallende documentaire. De Britse zender zal in House of Kardashian namelijk dieper ingaan op de Kardashians/Jenners, een familie waarover je zou denken dat je alles al zou weten. Maar toch beweren de makers dat er nog nieuwe dingen te vinden zijn in de documentaire. Zo zal het de schandalen en controverses rond de familie niet uit de weg gaan.

House of Kardashian

In de documentaire zullen verschillende mensen van de “inner circle” van de Kardashians/Jenners aan het woord komen. Een daarvan is alvast Caitlyn Jenner, die tegenwoordig niet meer te zien is in de realityreeks The Kardashians. Zij deelde al dat ze blij was dat ze kon meewerken aan de documentaire. “Ik kon mijn kant van het verhaal tonen dat dieper ingaat op de kracht, invloed en moed die mijn familie heeft om de aandacht van de wereld te grijpen en te houden doorheen de jaren. Ik ben zo ongelooflijk trots op mijn kinderen en stiefkinderen.”

Poppy Dixon, hoofd documentaires bij Sky, vertelt over de documentaire: “Of je ze nu geweldig vindt, ze haat of gewoon onverschillig bent over de Kardashians, je kan niet ontkennen dat de familie een imense impact heeft gehad op de populaire cultuur. Het verhaal achter deze vrouwen heeft het begrip dynastie geherdefinieerd terwijl het ook onze blik op zaken als sterrendom, ras en vrouwen veranderde. Het is inspirerend en vertelt ons ook veel over onszelf.”

Producer Clare Cameron besluit: “Als filmmaker vraag je je misschien af wat er nog te vertellen valt over de Kardashians/Jenners, aangezien ze een van de meest bekende en overbelichte families in Hollywood zijn. Maar doorheen onze interviews met de mensen die sinds het begin dicht bij de familie stonden, leggen we hun persoonlijke motivaties bloot en tonen we hoe een veranderende cultuur het mogelijk maakte om hun invloed te gebruiken om vrouwen wereldwijd te laten schijnen.”

Meer
Lees meer...