Vierde seizoen ‘The Kardashians’ verschijnt in september

Het is nog lang niet gedaan met The Kardashians op Disney+. In september komt er namelijk nog een nieuw seizoen van de realityreeks. Daarvan deelde de streamingdienst nu alvast een trailer. “Meer familie, meer roze en meer drama”, horen we Kim Kardashian alvast zeggen.

Het bekende programma Keeping Up With The Kardashians eindigde nog maar in september 2020, maar toch besliste de familie om er vorig jaar opnieuw voor te gaan. Eén van de voornaamste redenen zou wel eens de opkomende cancel culture kunnen zijn, die ervoor zorgt dat heel wat bekende mensen aan de hand van één uitspraak of artikel volledig uitgespuwd worden. Daar wil de familie nu weerwoord tegen bieden, door de kijkers toegang te geven tot hun volledige privéleven.

Na een derde seizoen van de nieuwe realityreeks eerder dit jaar heeft Disney+ nu aangekondigd dat er ook een vierde seizoen zit aan te komen. Dat zal vanaf 28 september wekelijks op de streamingdienst verschijnen. Net zoals in de vorige seizoenen krijgt de kijker ook deze keer volledige toegang tot de levens van alle bekende, en iets minder bekende, Kardashians.

The Kardashians

In het vierde seizoen van The Kardashians zien we, net zoals de voorbije jaren, het reilen en zeilen in een van de meest beroemde families ter wereld. De synopsis beschrijft het als: “Kourtney, Kim en Khloé Kardashian en Kris, Kendall en Kylie Jenner die de camera’s terugbrengen om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen”.

Van de intense druk van het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische vreugde van speelmomenten en het wegbrengen van de kinderen naar school. Maar natuurlijk krijgt ook drama opnieuw een belangrijke rol. Zo laat Kim alvast weten dat ook deze keer niet alles van een leien dakje zal lopen en zien we in de trailer alvast enkele ‘niet uitgenodigde gasten’.

Meer
Lees meer...