Donald Trump krijgt gezelschap van “één van de grootste supersterren ter wereld … Little Pimp”

Presidentskandidaten krijgen al jaar en dag steun van de bekendste koppen op onze wereld. Da’s ook tijdens deze race naar het Witte Huis niet anders. Zowel democraat Joe Biden als republikein en huidig Amerikaans president Donald Trump mochten tijdens hun rally’s beroemdheden op het podium roepen. Al liep dat niet altijd van een leien dakje.

Tijdens z’n rally in Grand Rapids, in de staat Michigan, vergezelde Gucci Gang-rapper Lil Pump Amerikaans president Donald Trump op het podium. “Over geluid en muziek en zo gesproken”, begint Trump z’n aankondiging voor de rapper. “Eén van de grootste supersterren ter wereld … Little Pimp!”

“Weten jullie wel hoe beroemd hij is?”

Terwijl de rapper op weg is naar het podium, probeert Trump z’n foutje weg te werken. Hij noemt Lil Pump (die vorig jaar op de affiche van Vestiville stond) bij z’n correcte naam, en vraagt het publiek of ze wel weten wie hij is. (Hijzelf kent Lil Pump duidelijk niet.) “Weten jullie hoe beroemd hij is?”

De boodschap van Lil Pump (die we vanaf nu altijd ‘Little Pimp’ zullen noemen) was nogal standaard. “Mr. President, ik apprecieer alles wat je voor het land hebt gedaan. Je hebt de troepen thuisgebracht en je bent het juiste aan het doen.”

Sleepy Joe

MAGA202020, vergeet dat niet!” Lil Pump/Little Pimp heeft het met die woorden uiteraard om de campagneslogan van Donald Trump: Make America Great Again.

De rapper, die officieel Gazzy Garcia heet, had het ook nog (heel) kort over Joe Biden, die momenteel met zeven procent voorop ligt in de peilingen. “Stem niet op Sleepy Joe – absoluut niet!” Biden kreeg onder meer de steun van Foo Fighters.

Big star

Terwijl Lil Pump/Little Pimp het podium verlaat, herhaalt Donald Trump nog eens hoe beroemd hij is. “Big star, big star“, klinkt het. Voor wie nu nog niet weet hoe beroemd de rapper is, hebben we z’n bekendste nummer er speciaal nog even bij gehaald.

Meer
Lees meer...