Left Right
scrollTop top

Drake lost nieuw album ‘Certified Lover Boy’ “heel binnenkort”


Drake Nike Certified Lover Boy
© Drake in de video van ‘Laugh Now Cry Later’ – YouTube/Drake

Goed nieuws voor de fans van Drake. De Canadese rapper loste namelijk net Scary Hours 2, een EP waarop drie gloednieuwe nummers staan. Die nummers heeft Drake op de wereld losgelaten in afwachting van z’n zesde studioalbum ‘Certified Lover Boy’. Dat zou normaal afgelopen januari verschenen moeten zijn, maar liep vertraging op doordat Drake z’n knie blesseerde. Een concrete releasedatum kan de rapper nog niet verklappen, maar het album “is zo goed als af” en “komt er binnenkort aan”!

Drake had normaal afgelopen januari al z’n zesde studioalbum ‘Certified Lover Boy’ op de wereld losgelaten. Maar een knieblessure gooide roet in het eten. Het album werd uitgesteld, en een concrete releasedatum kwam er niet.

‘Certified Lover Boy’

Die datum heeft Drake nog altijd niet bekendgemaakt. Maar tijdens een interview op OVO Sound Radio, een radioprogramma van z’n eigen platenlabel OVO Sound, heeft de Canadees een update over de release van ‘Certified Lover Boy’ gegeven.

Volgens Drake wordt er momenteel “op alle mogelijke manieren aan het album gewerkt”. Die (postproductie)werken worden naar goede gewoonte uitgevoerd door Drake zelf, in samenwerking met Noel Cadastre en Noah ’40’ Shebib.

“Komt eraan!”

“Ik heb nog geen precieze datum”, vertelde Drake. “Maar het is in the pot en het komt eraan!” De rapper komt natuurlijk niet zomaar met een update. Z’n uitspraken zijn eerder een reactie op een livestream van YouTuber DJ Akademiks.

Die beweerde dat Drake hem persoonlijk een update had gegeven over ‘Certified Lover Boy‘. “Drake heeft me verteld dat het album voor april zal verschijnen”, klonk het eind februari. “Hij zal zeker niet wachten tot de zomer om z’n album op de wereld los te laten.”

‘Scary Hours 2’

Drake denkt ook aan z’n fans. Dat heeft ie nog maar eens duidelijk gemaakt door uit het niets ‘Scary Hours 2’ te lossen. De EP telt drie nieuwe nummers, die het wachten op ‘Certified Lover Boy’ wat draaglijker moeten maken. Twee van de drie nummers zijn samenwerkingen.

Zo is op Wants and Needs ook Lil Baby te horen. Het nummer Lemon Pepper Freestyle is dan weer in samenwerking met Rick Ross. Het derde nummer op de EP, What’s Next, is er één van Drake alleen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…