Drake stopt audioclip van Kim K over scheiding met Ye in zijn nieuw nummer

Drake brengt binnenkort een nieuw nummer uit en dat bevat wel een heel opvallende feature. In zijn nieuw nummer Rescue Me is de stem van Kim Kardashian te horen. Het is een sample uit Keeping Up With The Kardashians waarin Kim sprak over haar scheiding met rapper Ye, beter bekend als Kanye West.

Dat Drake niet bang is om met zijn muziek enige drama te veroorzaken, wisten we al, maar Rescue Me zou wel zijn meest schaamteloze liedje ooit kunnen zijn. Het is een directe knipoog naar de scheiding van Kim en Kanye. “Ik ben niet zo ver gekomen, om gewoon zo ver te komen en niet gelukkig te zijn. Onthoud dat”, zei Kim destijds in Keeping Up With The Kardashians. Nu gebruikt Drake deze audioclip in zijn nummer. Luister hieronder naar een stukje uit Drake’s nieuwe nummer.

Drake en Ye

Drake en Ye hadden jarenlang ruzie en wisselden diss tracks en beledigingen met elkaar uit via Twitter. In 2021 leek het echter zo dat het duo het geschil neergelegd had, nadat ze in een nachtclub samen aan het dansen waren. Maar kort nadat Kim in 2021 de scheiding van Ye had aangevraagd, meldde The Sun dat Drake berichtjes had gestuurd naar Kim. Later dat jaar bracht Drake vervolgens zijn nummer Wants and Needs uit, waarin hij een mogelijke hint liet vallen over een geheime fling met Kim.

Rescue Me

De 36-jarige Drake, die onlangs aankondigde dat hij een ‘waardig vertrek’ uit de muziekindustrie overweegt, bracht het nummer afgelopen vrijdag in première op The Fry Yiy Show op SiriusXM Radio. In Rescue Me beweert Drake dat hij eindelijk klaar is voor een echte relatie. Zou dat een hint zijn naar Kim Kardashian?

Wanneer het nummer officieel uitgegeven wordt, heeft Drake nog niet laten weten.

Meer
Lees meer...