Duncan Laurence lost eerste nummer na het Eurovisiesongfestival

Fans van de Nederlander Duncan Laurence, be prepared. Want de zanger dropte gisterenavond een nieuw nummer. Dat is het eerste lied dat Laurence maakte na het Eurovisiesongfestival.

Wie dit jaar Eurovisie heeft gezien, weet dat Duncan Laurence zonder moeite de beste artiest was van het hele event. Dat bewees de zanger ook door het songfestival te winnen met zijn nummer Arcade. Daardoor zal Eurovisie volgend jaar plaatsvinden in Rotterdam.

Fans kregen primeur

Tijdens interviews met de Nederlander kreeg hij al vaker de vraag wanneer er een nieuw nummer aan zou komen. Daarop reageerde hij altijd door te zeggen dat er pas een opvolger van Arcade komt als het echt perfect zou zijn. En die tijd is eindelijk daar.

Voor Laurence het nummer online zette, liet hij eerst zijn fans naar het lied luisteren. Hij wilde namelijk weten wat zij ervan zouden vinden. Die video postte hij ook op zijn Instagram.

Hieronder kan je zien wat de fans van Laurence zijn nieuwe song vinden, maar natuurlijk zijn ze allemaal laaiend enthousiast.

https://www.instagram.com/tv/B37I0n7B1ZB/

Love Dont Hate

Het nieuwe nummer heet Love Dont Hate en is een goede opvolger voor Arcade tijdens Eurovisie. Ook in dit lied laat de Nederlandse zanger zijn stem gelden. Het is perfect zuiver, zonder al te veel tierlantijntjes, zoals we hem ondertussen ook kennen. Hij zong Love Dont Hate gisterenavond live in het Nederlandse programma De Wereld Draait Door.

Love Dont Hate gaat over vechten voor wie je bent en houden van wie je wil. “Er zijn geen grenzen als het gaat om liefde. Het is het puurste dat we op deze wereld hebben en toch moeten veel mensen, onder wie ikzelf, er elke dag voor vechten. Vanwege hun uiterlijk, hun overtuigingen, hun geslacht of hun seksualiteit”, vertelde de zanger aan het AD.

Meer
Lees meer...