Ed Sheeran kondigt tweede concert in Antwerpen aan

De liefde voor Ed Sheeran in België is nog steeds groot. Vorige week kondigde de zanger aan dat hij volgende zomer zou optreden in Antwerpen. De ticketverkoop liep vervolgens zo vlot dat het eerste concert al volledig is uitverkocht. Het is dan ook geen verrassing dat de zanger meteen een tweede concert aankondigde.

Op vrijdag 8 augustus 2025 staat Ed Sheeran in het Middenvijverpark in Antwerpen met zijn ‘Mathematics (+ – = ÷ x) Tour’. De zanger kiest dus niet voor de weide van Werchter of het Koning Boudewijnstadion, maar wel voor het park waar ook elk jaar het festival Live /s live plaatsvindt. Na een succesvolle eerste verkoop doet hij er nu dus nog een tweede concert bij.

Twee concerten

Zanger Ed Sheeran is ondertussen een vaste waarde aan het worden in ons land. In 2014 stond hij voor het eerst op een podium in ons land en ook daarna was hij nog verschillende keren te zien. Ondertussen reist hij nog steeds de wereld rond met zijn ‘Mathematics (+ – = ÷ x) Tour’. Daarin brengt hij volledig solo het beste uit al zijn voorgaande albums.

In 2022 stond Sheeran al eens met die tour in ons land. Toen koos hij voor het Koning Boudewijnstadion. Maar ook volgend jaar zal de zanger dus nog eens bij ons te zien zijn. In eerste instantie ging het enkel om een optreden op vrijdag 8 augustus 2025, maar nu komt daar ook een op donderdag 7 augustus bij. Dat komt omdat de tickets voor het eerste concert al meteen waren uitverkocht. Voor het concert op 7 augustus zijn op dit moment wel nog tickets. Zo’n kaartje kost 113 euro.

Tickets voor het concert van Ed Sheeran zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Meer
Lees meer...