Harry Styles of toch Ed Sheeran? Deze artiesten maken volgens bookmakers meeste kans om volgende titelsong ‘James Bond’ te zingen

De geruchten over de volgende James Bond-film blijven zich opstapelen. Hoewel nog niet bekend is wie de hoofdrol zal spelen in de volgende films, wordt er nu al nagedacht over de nieuwe titelsongs. Verschillende bookmakers en fans proberen nu zelfs al in te schatten wie die song zal inzingen. Op dit moment worden namen als Harry Styles en Ed Sheeran alvast vaak genoemd.

Met No Time To Die kwam er in 2021 een einde aan het rijk van Daniel Craig als James Bond. De Brit was maar liefst 15 jaar lang 007 en speelde zo in vijf – zeer succesvolle – films. Wie Craig zal opvolgen, daar zijn de meningen nog over verdeeld. Maar alsof dat niet genoeg is, beginnen bookmakers zich nu ook bezig te houden met een ander thema: Wie zal de themesong van de volgende James Bond-film inzingen?

Nieuwe bond

Wanneer er een nieuwe film rond het personage James Bond zal verschijnen, valt nog af te wachten. Maar toch zijn er al heel wat roddels over welke acteur Daniel Craig in de toekomst zal opvolgen. Zo passeerden er de voorbije jaren al heel wat namen de revue. Daarbij vertelden heel wat acteurs dat ze geflatteerd waren door de geruchten, maar anderen bedankten ook al voor de rol.

Wie het uiteindelijk zal worden, weten we nog lang niet. Maar op dit moment keert vooral de naam van Aaron Taylor-Johnson (Tenet) terug. Ook Lucien Laviscount (Emily in Paris), Jamie Dornan (50 Shades) en Henry Cavill (The Witcher) staan nog steeds op heel wat lijsten. Daarnaast werden Denis Villeneuve (Dune) en Christopher Nolan (Oppenheimer) al genoemd als mogelijke regisseurs.

Titelsong

Die lijst aan mogelijkheden bestaat ook voor een andere belangrijke functie in de nieuwe film. Zo zijn er namelijk al heel wat geruchten over wie de volgende titelsong zal inzingen. Die eer was in 2021 weggelegd voor zangeres Billie Eilish, maar zal volgens de bookmakers in de toekomst opnieuw voor een man zijn.

Of het deze keer wél Ed Sheeran is, die eerder al een lied schreef dat niet werd gebruikt, valt af te wachten. Volgens de bookmakers is Harry Styles namelijk favoriet. Daarna volgt Lewis Capaldi en dan pas Ed Sheeran. Zanger Elton John vervolledigt de top 4.

Meer
Lees meer...