Lucien Laviscount (Alfie uit ‘Emily in Paris’) nu ook genoemd als volgende James Bond

Er wordt nog steeds druk gezocht naar een opvolger voor Daniel Craig voor de rol van James Bond. Daarbij wordt nu een nieuwe naam genoemd. Het gaat om Lucien Laviscount, die je kan kennen als Alfie uit Emily in Paris.

De lijst met acteurs die in de running zijn om Daniel Craig op te volgen als James Bond is weer wat langer geworden. Verschillende bronnen melden namelijk dat Lucien Laviscount nu ook genoemd wordt voor de rol als 007. Vorige maand leek het erop dat de knoop bijna doorgehakt was en de rol naar Aaron Taylor-Johnson zou gaan, maar nu zou er dus toch weer een nieuwe acteur kans maken op de rol.

Lucien Laviscount

Lucien Laviscount heeft uiteraard heel wat kenmerken die de nieuwe James Bond moet hebben. Zo is hij Brits en heeft hij dus het perfecte accent voor James Bond. Ook Laviscounts leeftijd speelt in z’n voordeel. Barbara Broccoli, de producer van de Bond-films, liet al weten dat er gezocht wordt naar een acteur die de rol van James Bond voor zo’n 15 jaar zal kunnen spelen. Lucien Laviscount is op dit moment 30 jaar oud en kan dus nog wel enkele jaren verder als Bond.

Dankzij z’n rol als Alfie in Emily in Paris weten we ook dat hij enorm charmant is en er stralend uitziet in een maatpak. Een bron vertelde zo aan DailyMail: “Lucien vinkt alle hokjes af. Hij is een supergetalenteerde acteur, is enorm knap en in de afgelopen 18 maanden kreeg hij heel wat nieuwe fans door z’n rol in Emily in Paris. De makers van de Bond-films zeggen al dat ze hem kunnen zien in het 007-maatpak en dat hij perfect zou passen in de rol.”

Emily in Paris

Lucien Laviscount is al meer dan 20 jaar actief als acteur. Als kind speelde hij verschillende gastrolletjes in Britse televisieprogramma’s. In 2011 nam hij deel aan de Britse versie van Celebrity Big Brother, waarbij hij op de vijfde plaats eindigde. Later was hij ook te zien in populaire reeksen als Skins, Supernatural en Scream Queens.

Maar zijn rol als Alfie in Emily in Paris zette Lucien Laviscount pas echt in de kijker. Hij verscheen voor het eerst in het tweede seizoen van de Netflixreeks en kreeg een veel grotere rol in het derde seizoen. Het is nog niet zeker of hij ook zal terugkeren voor het vierde seizoen van de reeks. En als hij de rol van James Bond te pakken krijgt, zal zijn agenda daar mogelijk iets te druk voor zijn.

Meer
Lees meer...